Hvordan installere kjeden på en elektrisk kjedesagen

October 14

Hvordan installere kjeden på en elektrisk kjedesagen

Installere en kjede på en elektrisk Kjedesag kan virke som en monumentally frustrerende oppgave. Med litt øvelse, men kan endring ut en ny kjede ta bare noen få minutter. Så om gamle kjeden er ødelagt, kastet den så baren eller bare trenger å erstatte, kan du sette kjeden igjen så selv med litt veiledning.

Instruksjoner

Slå av og koble Kjedesag. Låse opp håndbrekk ved å trekke tilbake på bremsens håndtaket. Håndbrekk kjører på dekket av kroppen og er gass og baren. Spinne kjeden med din gloved hånd håndbrekk skal av.

•Skru barens frontplaten skruer eller bolter, som modellen har, med skrutrekker eller fastnøkkel. Frontplaten ligger midt imot av lyddemper, og hvis ute i baren er vanligvis plassert på høyre side. Fjern frontplaten dekselet.

•Løsne barens strammer skruen med skrutrekkeren. Barens strammer skruen kan plasseres i en rekke forskjellige steder. På noen modeller det vil være en liten flathead skruen i mellom to metall innlegg som frontplaten festes til. På andre modeller kan det ikke være en skrue, men en knott eller ringe som du må aktivere manuelt. I de fleste chainsaws, må du aktivere skrue eller knappen mot klokken til baren og kjede er løs nok til å skyve av tannhjul. Drivhjul er hakk hjulet som sitter på undersiden av baren.

•Ta av baren og hvis gamle kjeden er fremdeles knyttet, fjerne den fra baren. Med tommelen og pekefingeren, holde seg den nye kjeden foran deg. Kontroller at tennene er skarp meningene er vendt oppover. Hvis de er vendt nedover, kjeden på bakover og vil ikke kutte.

•Med den andre hånden, holde baren så spissen vender. Skyv barens tips øverst på kjeden der tommelen og pekefingeren holder kjeden. Tråd kjedens løpere rundt spissen av baren. Når kjeden er på plass over tuppen, fange og knipe spissen av baren og kjede med tommelen og pekefingeren. La kjeden henger løst på linjen.

•Grab bunnen av kjeden, og dra fast. Tråden kjedens løpere over guide sporet på én side av baren. Når en side er på plass, er lysbildet kjeden motparten på plass. Snurp bunnen av kjeden sammen igjen.

•Still baren og kjede tilbake på sagen. Sette kjedens bunnen over tannhjul. Legge baren og kjeden ned over strammer stang og frontplaten stenger. Hold bar og kjeden på plass med én hånd mens du strammer barens strammer skrue eller knappen med den andre. Stram til kjeden er stramt rundt bar.

•Sett frontplaten dekselet igjen ved å feste den over baren og kjeden. Skru skruer tilbake på plass med skrutrekkeren de sitter fast. Med din gloved hånd, spinne kjedet rundt baren. Kjeden bør skyve over baren med letthet.

Tips og advarsler

  • Avhengig av prosjektet, kan du en strammere eller løsere kjede.
  • Kutte pensel og busker, er en strammere kjede foretrukket å holde kjede fra å bli klemt eller kastet fra baren.
  • Kutte logger eller trær, er en løsere kjede foretrukket å holde kjede skjære gjennom tykkere tre.
  • Bruk alltid korrekt personlig beskyttende utstyr ved motorsager.
  • Ikke trekk kjeden over. Over innstramming kan forårsake kjeden å bryte og fly tilbake til beina.