Hvordan installere Kitchen Cabinet hengsler & maskinvare

May 5

Hvordan installere Kitchen Cabinet hengsler & maskinvare

Har du lagret selv massevis av penger ved refacing eller refinishing ditt skap selv, og nå vil du henge dørene og installere ny maskinvare. Installere cabinet hengsler og maskinvare kan få litt vanskelig. Det er svært lite marginen for feil, så må du ta ekstra forholdsregler og gjøre jobben riktig første gang. Når du har boret hull i ansiktet rammen av kabinettet ditt, kan ikke den angres. Noen enkle triks vil hjelpe deg å få en profesjonelle installasjon.

Instruksjoner

•Plasser en hengsel på baksiden av skapet døren. De fleste hengsler plasseres slik at bunnen av tommen er to inches fra bunnen av døren. Kjøre en skrue gjennom hullene i hengslene med en drill. Plasser hengslene for alle dører samme avstand fra toppen og bunnen av dørene slik hele settet med skap vises selv.

•Hold et skap døren over åpningen kabinettet. Angi en rett stykke 2 x 4-tommers trelast langs bunnen av kabinettet slik at trelast holder skap døren i stedet. Klemme trelast til skap rammen. Velge et stykke trelast som kjører hele lengden av bank of skap.

•Rest døren på tre og kjøre et stykke tape over døren til hold den på plass øverst. Angi alle andre dørene på plass også.

•Åpne og lukke dørene for å teste at de er plassert riktig. Juster dørene etter behov.

•Kontroller et merke på skap rammen med en blyant hvor hengslene kobles til rammen. Bruk hullene i hengslene for å opprette merket.

•Drill et hull gjennom blyant merke. Henge dørene med monteringsutstyr som fulgte med hengsler.

•Measure og merke plasseringene for maskinvaren. Bore et hull på riktig sted. Sett inn skruene som holder maskinvaren fra baksiden av døren mot fronten slik at skruen stikker ut fra fronten av skapet døren. Skru knottene eller trekker på skruene.

Tips og advarsler

  • Å holde knotter fast på plass. Sprute litt bygging lim på skruen før du installerer knotten. Tørk bort overflødig lim.. La limet tørke helt.