Hvordan installere keramiske fliser (del 1)

December 9

Før du begynner å installere fliser må du bekrefte noen punkter på en måte du kan være forberedt på noen problem kan du finne senere.

Instruksjoner

•Den etasje hvor du skal installere de keramiske flisene skal også eventuelle feil og svært stabil; Hvis er en tre sub gulvet må du kontrollere at det er perfekt lyd.Hvis ikke du kan fikse det Skru løs delene i bjelke.

•Another viktigste er å bekrefte om subfloor er faktisk helt flatt, hvis ikke du min ønsker å bruke noen kryssfiner for å smigre den.Det er også tilgjengelig på din gjør det deg lagre selv flate produkter hvis du har en konkret undergulv.

•Kontroller at det er noen maling eller fett, alle disse bør fjernes.Fjerne alle baseboard og trim på en måte du kan flytte dem for enkel installasjon skum på.

•Med din nye fliser i stedet kan du kontrollere klarering av dører som de vil bli beskåret i tilfelle ikke passer lenger.

Lite knep er å sette en flis flatt oppå hverandre og skyve det under en dør.Hvis døren ikke åpne fritt trenger alle dører å trimme.

Tips og advarsler

  • Til slutt er svært viktig skritt å ha gulvet perfekt stabil og fri for støv eller bygge opp. Hvis sub gulvet er ujevn må være på nivå av sliping det bli glatt.