Hvordan installere justerbare hyller parentes i et skap

May 14

Skap uten hyller eller faste hyller er kraftig forbedret ved å installere justerbare hyller. Justerbare hyller lar deg konfigurere hyllene dine nåværende behov. Justerbare hyller består av metallbrakettene som er knyttet til de innvendige sidene av kabinettet. Hakeparentesene har slots regelmessig hylle videoklipp settes inn som. Installere justerbar hylle parenteser selv ved å følge en prosedyre som du skal kunne fullføre på mindre enn en halv time, selv om du ikke har mye gjør det selv erfaring.

Instruksjoner

•Fjern hyllene fra regjeringen hvis det øyeblikket har faste hyller som du erstatter. Fjerne sokkelen klippene fra hull i sidene av kabinettet. Du kan vanligvis fjerne klipp for hånd, men trekke dem ut nøye med en tang hvis de står fast.

•Measure fra fronten av skapet 3 inches innover på toppen, midten og nederst på siden på skapet. Plass et lite merke på hvert sted, bruke en farget blyant. Hvis du bruker en vanlig blyant, kan det hende du ikke kan se merkene på innsiden av skapet. Mål fra baksiden 3 inches innover på toppen, midten og bunnen, og merke plasseringene. Gjenta denne prosedyren på den andre siden av skapet. Når du er ferdig, vil det være seks merkene på hver side av kabinettet angir hvor parentesene sikres.

•Plasser en lommelykt i kabinettet slik at du kan se merkene tydeligere. Plass en brakett på siden av kabinettet slik det er selv med alle tre merkene.

•Drill pilot hull gjennom braketten og inn i skapet i plasseringen av hullene. Bruk en elektrisk drill med litt bore størrelse i henhold til spesifikasjonene på braketten kit. Gjenta denne prosessen med alle fire braketter, sørge for at de er på linje med merkene du laget i trinn 2.

•Bytt bore litt med litt driveren. Holder en brakett på merkene og hullene med pilot hullene du boret inn i siden av skapet. Det spiller ingen rolle hvilke braketten er først installeres. Fest en skrue i hver skruehullet, med elektrisk drill driver litt installert. Ikke overtrekk skruene, men bare gjøre dem tettsittende. Installere alle fire brakettene, bruke den samme fremgangsmåten.