Hvordan installere isolasjon & PVC Jacketing

April 16

Veggen, tak og gulv isolasjon er laget av glassfiber og kommer i ruller som passer hulrom områder av 16 eller 24-tommers på midten bredder. Glassfiber har vanligvis vann retarder papir festet på én side som stopper damp eller kondens fra siver inn glassfiber og gjør det mindre effektiv. Isolasjon ruller har en "R" vurdering om graden av muligheten til å isolere (vegger krever forskjellige R verdi isolasjon tak/gulv/loft). Skum jacketing for Irrigation og andre typer vannrør kommer i hule rør av forskjellige størrelser for å passe ulike rør. Installasjon er en rask prosess.

Instruksjoner

•Purchase den riktige R verdi isolasjon for området du vil være isolerende (kaller arbeidstillatelse kontoret for riktig R verdi isolasjon i ditt område). Rulle isolasjon fra emballasjen. Skyv isolering på ene enden av første hulrommet (mellom tak eller gulv bjelkene/veggen studs), i den ene siden av rommet. Kontroller at papiret retarder står overfor ut og mot deg.

•Staple papiret lepper på hver side av retarder til sidene av stenderne/bjelkene hver 8 inches. Fortsett presser og stifting isolasjonen langs veggen hulrom. Fortsett i som mote til alle vegg/tak hulrom er isolert.

•Åpne slit som går langs siden av vannforsyning rør isolasjon jakken, og skyv vannrøret gjennom sprekken og inn i jakkens hul center. Gjøre langs hele lengden av jakken. Trekke av plast stripen fra hver side av splitten, og trykk slit med hendene langs hele lengden (lim på hver side av splitten vil forsegle åpningen).

•Installer neste jakke på plass på vannrøret, slik at endene av de to Jakkene møtes. Vikle isolasjon tape to ganger rundt Jakkene delta, legge til isolasjon verdien. Fortsette å installere isolasjon jakker i som mote til alle vannforsyning røret er isolert.

Tips og advarsler

  • Å kutte rull med isolasjon, plassere den på gulvet og hvile en rettlinjet isolasjon på punktet der den trenger å bli kuttet. Kjøre et verktøy kniv over isolasjon og mot ene rette kant flere ganger til isolasjon er kuttet gjennom.
  • Vannpipe isolasjon jakker er lett kuttet med en saks.
  • For å installere en isolasjon jakke over en vinklet kobling i vannlinjen (slik en 90-graders sving), kuttet en ost-kiler formet delen av jakken ved punktet der jakken vil dekke svingen (kuttet fett slutten av kile på slit siden på jakken). Installer jakken på plass, og deretter pakke isolasjon tape rundt svingen flere ganger å forsegle svingen.
  • Kontroller at du kjøper riktig diameter skum isolasjon jakker for størrelsen på vannrør du er isolerende.