Hvordan installere innbindingsmargene på treramme taket

August 29

Hvordan installere innbindingsmargene på treramme taket

Takrenner samle regnvann som renner av tak skråninger og lede det fra stiftelsen gjennom nedløpsrør. Takrenner kan være laget av mange materialer; mange gang var tre eller leire fliser. Dagens takrenner er vanligvis metall, galvanisert stål eller aluminium eller polyvinylklorid (PVC) plast. Innbindingsmargene på lengst brukstid er kobber, men de er for dyrt for de fleste huseiere. Mange moderne takrenner er sømløs typer, bygget på stedet av eksperter som bruker metall-bøying utstyr, men et hus kan installere sine egne nye eller erstatning takrenner.

Instruksjoner

•Measure lengden på taket kanten på takrenner med et målebånd, identifisere downspout steder og drenering ruter fra stiftelsen. Kjøpe takrenner tilpasses; Prøv å kjøpe deler lenge nok til å dekke et tak span eller få riktig kontakter hvis mer enn én lengden vil være nødvendig. Få alle hengere, endepropper og downspout åpninger og noen brikker for å knytte de.

•Mark i rennesteinen linje fra punktet lengst borte fra downspout. Få på en stige og måle ned 1 tomme på tre fascia eller mot styret og markere et punkt. Flytte til downspout plassering og merke en lavere punkt, minst 1/4-tommers ned for hver 10 fot av rennesteinen. Fest en kritt linje mellom de to punktene som en guide for takrenner. Få et hjelpeprogram eller fest den ene enden av kritt linjen til en spiker i fascia.

•Installer downspout uttak og endestykkene med skruer eller i henhold til instruksjonene med takrenner; rennesteinen og produsenten varierer etter bestemte installasjonsmetoder. Juster topper med kritt linjen. Marker rafter haler fra taket langs kritt og installere rennesteinen hengere på hvert punkt. Disse vanligvis er skrudd på plass med skruer og en skrue pistol, men detaljene varierer med type og stil på innbindingsmargen; noen kan bruke negler med en hammer.

•Sett det første stykket takrenner i korte avstanden mellom downspout og hele taket. Cut å eventuelt med en baufil; noen takrenner kan gi kort deler til slike områder. Legge til andre gutter går mellom downspout og den andre end cap. Bli med deler om nødvendig ifølge produsenten retninger; noen PVC er sikret med hurtigfeste koblinger. metall deler er vanligvis overlappes og festet med metall skruer.

•Kople en albue nederst på downspout utsalgsstedet for å direkte i downspout mot huset. Et downspout rør inn at albuen og sy det husveggen med stropper som overlapper tuten og spikret eller skrudd på veggen på hver side. Sette en andre albue nederst på downspout, vanligvis en fot eller slik over bakken, slå vannet fra huset. Avslutt som med en utvidelse rør om nødvendig å tvinge vannet fra huset og i et nedslagsfelt.

Tips og advarsler

  • Legge til gutter vakter på toppen av takrenner å hindre løv og annet rusk fra tilstopping dem.
  • Forsegle sømmer og tilkoblinger fra innsiden av takrenner med vanntett caulk hvis ønskelig å hindre lekkasjer.