Hvordan installere indre lysbildet låsen på en Overhead garasjeport

October 18

Når du installerer en garasje døren åpen og en garasjeport, er det en praksis blant profesjonelle installatører ikke installere en center tastelås. Dette bidrar til å hindre skade på døren noen tilfeldigvis låse døren. Men vil mange huseiere ekstra sikkerhet i tilfelle døråpner må kobles fra døren på grunn av strømbrudd. Installere en indre lysbilde lås på en overhead garasjeport er en rask prosess og kan ha den ekstra sikkerheten du trenger når døren er i manuell drift.

Instruksjoner

•Disengage åpen trikken fra vognen ved å trekke på nødsituasjon release tau. Ta den indre døren lås og trykk lysbildet bolten så ut. Kurven av lysbildet bolten skal mot siden av kroppen lås når du utvider fullt lysbildet bolten.

•Plasser foten på bunnen valsen på høyre side av døren. Trykk ned med foten og hold døren. Dette komprimerer bunntettingen slik at du får en tett forsegling når låste døren.

•Plasser indre lysbildet låsen på slutten av andre dørpanelet, lysbilde bolt stikker ut gjennom hullet på siden banen. Kroppen av låsen burde være rett. Omplasser nødvendig slik at toppen av lysbildet bolten er under toppen av sporet lås hullet uten å berøre.

•Mark montering hull fra låsen på dørpanelet med en blyant. Plasser låsen til side og bore hull på merker med en 3/16-inch borekronen. Dersom bore en stål dør, bore gjennom foran den slutt gjerdetrappen men ikke gjennom døren. Hvis boring i en skog dør, bare bore 1/2 tommers dyp.

•Plasser låsen mot slutten av døren og linje opp monteringshullene med pilot hullene. Sikker låsen til døren med #14 med 5/8-tommers hex metall skruer og en socket fastnøkkel hvis du installerer på en stål dør. Bruk 1-tommers lang 1/4 tommers treskruer hvis installere på en skog dør.

•Trekk låsehendelen mot venstre for å frigjøre låsen bolt fra sporet. Engasjere åpneren trikken tilbake på åpen transport til du hører og føler det klikker på plass.

Tips og advarsler

  • Aldri engasjere lysbilde lås mens døråpner er engasjert til døren.