Hvordan installere hyller & gjøre en bod

June 8

Hvordan installere hyller & gjøre en bod

Lagringsplass i hjemmet kan være en stor hodepinen hvis du har barn eller du er litt av en hoarder. Hvis du har en ekstra skapplass, men er en smart bod rett rundt hjørnet. Legge til hyllene i et skap kan hjelpe deg lagre store mengder varer fra hjemmet. Du kan også legge et område til et eksisterende rom, som på vaskerommet, hvor besøkende ikke er sannsynlig å streife. Installere en hyller kit kutter ned tid og energi som kreves for å lage tilpassede hyller.

Instruksjoner

•Hold en stud finder mot veggen av skapet. Kjør langs veggen til det piper eller lyser. Merk plasseringen av stud hvor finder angir med blyant. Studs fordeles vanligvis hver 32 inches. Gjøre et annet bevis på stud ved merket, første stud.

•Plasser hylle standard - lang, oppreist brikken med spor for justerbare braketter--til veggen, stud merker, og merket plasseringen av øverste skruehullet.

•Drill 1/8-tommers pilothull i øverste skruen hullet blyant merke.

•Sett inn en skrue i topp hullet av standard og skru den på pilothull å henge hylle standarden. Holde nivået mot standarden å sørge for at det er helt vertikale. Merk plasseringen på bunnen skruen med den pencial, bore 1/8-tommers pilothull og sikre bunnen skruen.

•Sett andre sokkelen standard og bruk nivået sørge for toppen er med første hylle standarden. Merk øverste skruehullet og gjenta trinn 4 for andre standard.

•Sett hylle holderen og sted sokkelen på holderen. Sette inn en skrue gjennom bunnen av innehaver å sikre det på plass, hvis den finnes. Gjenta med alle hyllene. Ikke alle innehavere har et sted for en skrue. Bare sett sokkelen på holderen og sikre den i henhold til instruksjonene som fulgte med hyller kit.