Hvordan installere harmoniske Glueless laminatgulv

January 10

Hvordan installere harmoniske Glueless laminatgulv

Harmoniske laminat er et glueless gulv system tilgjengelig bare på Costco butikker. Dette produktet tilbyr utseendet på tradisjonelle løvtre til en brøkdel av prisen. Det krever ingen spiker eller lim. I stedet panelene låses sammen og flyter over på subfloor. Harmoniske løvtre tar bare et par timer å installere i de fleste programmer og kan raskt og enkelt forandre utseendet på gulvet.

Instruksjoner

•Fjern molding eller baseboards fra rundt omkretsen av rommet. Forsiktig lirke dette trim fra veggen og sett det til side for gjenbruk.

•Rengjør gulvet bruker vakuum eller kost. Gulvet må være fri for smuss, støv og rusk før du fortsetter med installasjonen.

•Installer harmoniske underlayment over hele gulvflaten. Rulle materialet i rader som forlenge lengden på rommet ditt. Overlappe hver rad med noen inches å minimere hull. Tillate materialet fortsette opp i bunnen av veggen omtrent en tomme på begge sider av rommet.

•Lay den første raden av harmoniske laminat langs mest synlige veggen i rommet. Bruke avstandsstykkene installasjon kit til å opprette en 1/4-tommers ekspansjonsåpningen mellom gulv og veggen. Opprettholde dette gapet rundt hele omkretsen av rommet som du installerer gjenværende laminat.

•Hold den andre raden med gulv i 20 til 30 graders vinkel til den første raden. Tilpass not og fjær kontaktene langs kanten av styrene og trykk styrene flatt på gulvet. Plasser din slagklossen på gulvet ved siden av styret og trykk det med din gummihammer for å sikre at styrene er skikkelig tilkoblet.

•Continue kobler hver rad av gulv bruker denne teknikken. Rave leddene langs hver rad slik at endene av styrene ikke på linje. Dette skaper en mer stabil installasjon og gir ferdig gulvet mer profesjonelt.

•Skjære din harmoniske gulv som trengs for å passe hver rad. Når bruke en hånd så, kuttet med styret ansiktet opp. Når kutte laminat med en makt så, kutte sted styret ansiktet ned, for å beskytte finish.

•Hook din trekk bar rundt kanten av den siste raden av gulv. Dra feltet fra veggen låse denne siste raden inn i den tilstøtende.

•Fjern alle avstandsstykker og installere trim eller molding for å fullføre prosjektet.