Hvordan installere Hardwoods på en ujevn etasje

August 30

Hvordan installere Hardwoods på en ujevn etasje

Du kan viably installerer parkett over noen solid tre underlayment. Men hvis underlayment er ujevn - dips, områder og andre konturer - kan det forårsake parkettdekke å utvikle huller og fordypninger på overflaten over tid. Flytende gulv leveler skaffer en lett vei å selv deprimert gulv. Det er en vassen sement som sprer seg i huller og fordypninger, gir deg en flat overflate med.

Instruksjoner

•Fyll flytende gulv leveler over lav flekker, og i alle hullene eller hull i gulvet. La leveler spredt flat. La den satt over natten.

•Dekk gulvet med filt underlayment, rulle det ut i kurs og overlappende dem. litt på kantene. Skjær endene etter behov med en barberhøvel kniv. Stifte dem ned med en standard stifter.

•Still første løpet av styrene langs veggen hvor du skal begynne, med riflet siden av styrene mot veggen og sitter 1/2 tommers fra den. Styret skal være koblet etter objektkantene not og fjær. Sikre dem til subfloor av skyting negler gjennom overflaten, med to negler hver fot eller så. Kutt siste brettet på din spisst så så det passer mot sideveggen.

•Still andre kurset sammen med det første kurset, låse dem sammen på kantene. Spiker i andre kurs langs sidene i stedet for toppen, med en spikerpistol for å skyte neglene i 45-graders vinkel like under overflaten.

•Arbeid vei over hele gulvet, kurs av kurs, spikrer styrene gjennom sidene og klippe dem i endene etter behov. Kontroller at ender ikke på linje mellom kursene.

•Bruk en tabell så til lengde-kutt siste løpet av styrene, så du kan la 1/2 tommers gapet av veggen. Du vil dekke de hullene med gulvet trim.