Hvordan installere håndtak rundt badekar veggen

February 10

Hvordan installere håndtak rundt badekar veggen

Badekar håndtak fremme sikkerheten i baderommet og gir ekstra sikkerhet mot en glatt trinn. Sklir og faller på badet er en viktig årsak til skader i alle aldre. Grab baren installasjon er en billig måte å legge til familiens sikkerhet i badet. Du kan installere en badekar Grip bar selv.

Instruksjoner

•Locate stud langs veggen mellom dusj valve og kanten av badekaret ub bruker en elektronisk stud finder. Merke på midten av stud bruke en blyant. Stud refererer til loddrett tre eller metall ramme bak veggen. Plass en 18-tommers til 24-tommen-lang Grip bar vertikalt på stud som du plassert. Hev bunnen 33 inches over gulvet.

•Plasser grab baren slik at den justeres loddrett til midten av stud. Merk hullene på montering flensen i begge ender med en blyant. Få en hjelper å holde grab baren i riktig stilling mens du merker bore hullene.

•Drill hullene på flisene. Bruk en skarp syl. til "Skriv" veggen der du markerte ditt hull. Bore 1/8-tommers hull over merkene. Forstørre hullene med en drill med en 1/4-tommers glass eller fliser mur litt.

•Kontroller hver boret hull å se hvis noen hull savnet stud. Installere plast veggankere for alle hull som savnet stud. Bruk silikon caulk rundt foten av Grip bar montering flensen. Koble gripefeltet til veggen med produsentens skruer. Fest Grip bar med nr. 10 eller 12 rustfritt stål gryte skruer med en lengde på minst 1 tomme eller mer for noen hull som savnet stud.

Sette inn en 24-tommen diagonalt montert (45 grader) Grip bar på viktigste sideveggen. Grip bar montert med en ende lavere og den andre enden høyere vil danne en 45-graders posisjon når montert på to stendere som 16 inches hverandre. Denne orienteringen gjør gripefeltet enklere for de fleste å bruke. Finn to stendere på midten av sideveggen ved hjelp av en elektronisk stud finder. Merke på midten av hver stud med en blyant. Plasser grab baren med den høyere enden nærmere til dusjen. Plasser den nedre enden av baren på midten av stud, og heve den åtte til ti inches over badekaret rim. Plass den andre enden høyere og sentrert på andre stud. Spør en hjelper holde grab baren i posisjon. Merk bore hullene i begge ender av grab baren. Gjenta trinn tre og fire knytte gripefeltet til stenderne.

•Tørk av eventuelle overskytende caulk med en fuktig klut. Teste om håndtak kan støtte vekten din.