Hvordan installere gulv sikkerhet Tape

December 14

Mens mest brukt i industrielle innstillinger, brukes gulvet sikkerhet tape også i mange andre miljøer for en rekke årsaker. I mange tilfeller er båndet og beliggenheten en viktig del av selskapets omfattende sikkerhet og helseplan. Hvor tape brukes og hvilken type tape brukes bør gis nøye vurdering.

Instruksjoner

•Determine plassering du merker og riktig tape til å bruke. Gulvet sikkerhet tape kommer i en rekke farger, vanligvis stripete. Disse forskjellige farger har betydning. Installere røde og hvite bånd i et område rundt brannslukkingsapparater eller andre brannslukning utstyr. For å identifisere førstehjelp prosjektpakker eller annet medisinsk utstyr, kan du installere grønt og hvitt bånd. Lå svart og gul tape langs gangveier og aisles; Bruk svart-hvitt bånd for å merke av generell lagringsområder som pallen slippsoner.

•Sweep området og, om mulig våt tørke det også. Rengjør området merkes og området rundt. Fjerne så mye smuss, rusk og støv som mulig. Dette vil gi best mulig segl mellom tape og gulv. At gulvet tørke helt før enhver bånd.

•Ta nøye målinger og mark målinger på hver ende av planlagte tape kjører. Bruk kritt linjen for å merke en rett linje mellom disse to punktene. Begynne i den ene enden av linjen og begynne å bruke tape. Start tape som rett og plassen som mulig. Den minste feilen i starten av et løp blir et mye større problem som kjøre fortsetter. Holde båndet holdent på kritt linjen og bruke tape litt forbi slutten merket. Bruk carpenter's square og boks cutter fσ en firkant og rett kutt på ønsket plassering. Gjenta denne prosessen til hele området er merket.

•Firmly grep 6-tommers valsen og legge trykk jevnt full bredde på valsen. Begynne i en ende av tape kjøre og gå sakte langs båndet. Trykk ned fast, flytte roller frem og tilbake i sakte, selv slag. Dekke 8 til 12 inches av båndet, så gå videre og arbeide de neste 8 til 12 inches. Gjenta denne prosessen til du har dekket hele båndet kjøre. Fjern alle luftbobler og rynker fra tape å sikre en sikker bånd med gulvet.

Tips og advarsler

  • Når du har feid og tørker området, plassere midlertidige barrierer for å holde all trafikk ut for å hindre nye dirt blir trukket inn i arbeidsområdet.
  • Ikke bruk feil farge båndet merke områder. Dette kan forvirre ansatte eller serviceteknikere å svare på en krise.