Hvordan installere gulv Over teppe

March 7

Alt som står mellom deg og din nye gulvet er alderen teppe som vil være nesten umulig å fjerne. Ikke fortvile. Selv hardvedgulv produsenter anbefaler kan trekke opp teppet første, laminat gulv bli installert direkte over teppet med bare noen enkle, ekstra trinn.

Instruksjoner

•Measure teppe å sikre at det er ikke mer enn 1/4-tomme tykk, og det er fullt overholdt subflooring. Hvis teppet er noe tykkere, risikerer du å ha det legge til "transittstoppe" laminatgulvet. Enhver bevegelse på gulvet setter tunge møbler utsatt for velter.

•Kontroller at din subfloor er strukturelt lyd, og at det er ingen fordreining. Kjøre en lang nivå over gulvet å sikre at det er enda, og det er ingen uventet dips eller bobler.

•Kontroller garantien på gulv. Noen laminat produsenter vil kansellere sine garantier hvis du legge sine gulv ned på teppet, men andre som Armstrong, tillater det. Siden de fleste laminater er garantert i 15 til 25 år, ønsker du ikke å risikere at garantien.

•Rengjør teppet grundig, deretter legge fuktsperre plater over teppet. Du trenger ikke å tape ned sømmene i skravur. Nå begynne å installere det nye laminat gulv etter anvisningen og klar til å ha et helt nytt gulv med minimal Forberedelsestid.