Hvordan installere glassfiber dusj vegger

January 27

Hvordan installere glassfiber dusj vegger

Glassfiber dusj vegger brukes sammen med en dusj panne til å opprette en dusj. Veggene kommer i paneler og er utformet for å beskytte gips og vegg rammen fra rot som oppstår på grunn av overskytende vann eksponering. Veggene dusj installere med lite problemer. Hvis du har snekker ferdigheter, vil de være lett å arbeide med. Alt du trenger er grunnleggende verktøy og et par timer.

Instruksjoner

•Installer dusj dør spor på undersiden av terskelen dusj i henhold til produsentens instruksjoner. Plass en gips hersker i enden av banen, hvor sporet og veggen krysser hverandre, og sporingsflagg en linje opp linjalen med en blyant. Dette er hvor dusjpanel installeres.

•Measure plasseringen av kranen håndterer på dusj veggen med et målebånd. Overføre disse målingene i dusj-panelet. Skjære hull inn i panelet matchende håndtere plasseringen, bruker hull så litt og bore.

•Sett dusjen panel i dusjen og passer det over tappekran håndtak kontrollene. Trykk den på veggen, og kontroller at panelet passer. Ta av panelet, og bruk en perle av silikon til baksiden av panelet. Space perlene ca 6 inches fra hverandre. Spredt silikon over overflaten med en 1/8-tommers riflet kant sparkel.

•Passer veggen dusjpanel tilbake over tappekran håndtak. Trykk den hardt mot veggen. Rulle en gummi roller over overflaten av panelet å presse det inn limet og affix det til veggen. Lysbilde 1/16-tommers tre shim styrene under panel å holde den utenfor flisegulv.

•Passer til andre panelet til veggen for å sikre at det monterer riktig. Fjern den og bruke en perle av lim på baksiden av panelet til veggen. Spre limet med sparkel. Løsner støtte fra hjørnet stykket. Plasser panelet på plass på veggen og trykk på den fast. Roll valsen på overflaten av panelet for å sikre at det overholder veggen.

•Apply en perle av silikon tetningslister rundt kanten av dusj paneler og i sømmene panelene å forhindre fuktighet siver opp under panelene.