Hvordan installere Glass t fliser

July 14

Glass t fliser opprette et samlingspunkt i alle rom. Enkel 3 X 6 tommers keramiske fliser ble opprinnelig brukt i New York City undergrunnsbaner. I dag brukes lignende flis tilbake sprut i kjøkken, rundt peiser, bad og med svømmebasseng. Fargealternativene er praktisk talt ubegrenset. Installere glass t fliser er lik installere keramiske fliser, men det er noen viktige forskjeller.

Instruksjoner

•Prepare overflaten. Først, fyll ut sprekker og kontroller overflaten er nivå. Det er to spesielle materialer som skal brukes: sprekk undertrykkelse membran og utjevning sammensatte. Hvis ingen sprekker finnes og er nivå, trenger du fortsatt å sikre at overflaten er ren og tørr. Hvis det er noen små biter av gamle lim, bruke en stålbørste for å rydde dem av.

•Apply thinset mørtel til veggen. Det koster litt mer enn vanlig brikke mørtel, men det er best for glassfliser. Vanlige fliser er porøse: de absorbere noen av mørtelen for en bedre vedheft. Glassfliser kan ikke absorbere mørtel. De trenger thinset med akryl blanding fordi den har en høyere prosentandel av latex. Og sikre det er hvitt, ikke grå. Arbeider på et lite område samtidig---ikke mer enn 2 føtter kvadrat---søke i thinset, bruke en en 3/16" v-hakk murskje. Spre thinset som jevnt som mulig og 1/4-tomme tykk, og forsiktig trekke siden av murskje med åsene over overflaten.

•Nå er det tid for å installere flisene. Starter i midten av veggen og arbeide deg opp og ned og venstre og høyre. Glass t fliser bør være linjeavstand 1/16" 1/8" hverandre. Hvis arket ikke har avstand kabelsko, bruke plast avstandsstykker for å sikre lik avstand. Også sette en lys belegg av thinset på baksiden av hvert panel. Dette vil holde linjer vises gjennom. Når du kommer til en lysbryter eller socket, trim brikkene med en nipper. I hjørnene hvor du skal gjøre rett kutt, bruk en flis-scoring verktøyet. Bare score flisen foran og sette en tynn tråd på et bord. Sette mål linjen på ledningen og trykk ned på hver side av linjen, og det bør bryte ren. Noen foreslår ved hjelp av en våt så med diamant blad, men dette vil ikke fungere på alle typer glass. I noen tilfeller vil det bryte glasset og forlate en ujevn kant. Når du kjøper fliser, kjøpe noen ekstra og praksis kutte før du starter prosjektet.

•Tillat prosjektet tørke 2 eller 3 dager. Når du er sikker på thinset er helt tørr, gjelde grout. Igjen, må du ha et rent underlag. Injiseringsmasse brukes med et verktøy kalt en "grout flyt." Grout må fylle alle leddene. Start nederst, gå opp i en vinkel og deretter feie side til side. Gjenta prosessen til du har hele veggen dekket.

• Det er viktig å fjerne overflødig grout før det tørker eller vil du aldri få det. Først bruke kanten av verktøyet lett over flisene. Tørk med tørr, lo gratis, papirhåndklær. Bruker ikke noe vann: det vil bare flytte grout rundt og danne en film på flisene.