Hvordan installere gjerde på en bratt karakter

December 23

Hvordan installere gjerde på en bratt karakter

Installere gjerde rundt hagen din kan ha mange fordeler. Hvis du har en hunden, vet du det din pet er sikker på eiendommen til alle tider. Når barna leker på gården, er en gjerde også et ekstra sikkerhetslag for å holde barna i og fra potensielle farer, slik som gaten. Mens det er mange grunner til å installere et gjerde, kan du bli nølende på grunn av hindringer din eiendom positurer. En vanlig hinder er en bratt karakter, men med riktig teknikk, kan du ikke installere gjerdet selv på en bratt bakke.

Instruksjoner

•Figure begynnelsen og endepunkt for gjerdet langs den bratt karakteren. Merk disse områdene med kritt.

•Stasjon i innsatser på begge ender av den bratt karakteren, eller på begynnelsen og slutten poeng du merket.

•Tie en streng rundt bunnen av innlegget i enden av den bratt karakteren. Trekke strengen over bakken til bunnen av andre innlegg. Med din kritt, merke alle områder av karakteren der strengen er berøre bakken.

Sette inn flere innlegg på hvert sted du merket med kritt. Disse innleggene vil hjelpe å spenne gjerdet langs den bratt karakteren og gjøre det kraftigere.

•Legg fekting materialet. Uansett hva slags fekting materiale du bruker, installere den fra det første innlegget til neste. Dra gjerde materialet tett før sikre til neste post. Når du er ferdig, vil du ha en solid gjerde kjører langs den bratt karakteren.