Hvordan installere gardin hakeparenteser

May 23

Før du kan henge din gardiner eller blindene, må du installere braketten monteringsutstyr. Vanligvis kommer en gardin stang eller blindene pakket med parentes å romme den stenger eller rails du henger. Parentesene er spesielt utformet for visse stenger og noen ganger spesielt designet for å henge en bestemt måte. Følg instruksjonene i den gardin stang emballasje så tett som mulig.

Instruksjoner

•Measure høyden og bredden på vinduet. Vurdere hvordan du vil henge teppet, spesielt hvis vinduet er merkelig formet. Du kan henge en lang gardin som strekker seg fra tak til gulv.

•Purchase en gardin og gardin stang bred nok til å dekke vinduet. Få monteringsbrakettene av gardin stang emballasjen. Følg montering instruksjonene i pakken hvis tilgjengelig.

•Decide nøyaktig hvordan og hvor du vil installere gardin parentesene. Du kan knytte parentes i veggen eller vindu rammen. Montere gardinstenger å holde tunge gardiner på vinduskarmen fordi sheetrock og gips er ikke sterk nok til å tåle vekten av tyngre gardiner. Installere eller monteringsbrakettene til en vindusramme, men skader rammen.

•Measure lengden av stangen og gjøre små blyantstreker på veggen der monteringsbrakettene skal installeres. Bruk en nivå toppen av første merket skal nivå med toppen av andre merke. Tegne merkene for å gjøre dem nivå.

•Plasser toppen av en av parentes mot toppen av en av merkene. Hold braketten sikkert på plass mens du kjører skruer gjennom hullene av braketten å montere den på plass. Gjenta for andre braketten, kø med toppen av andre merke.

•Kontroller montert parentesene å se hvis de er nivå. Hvis montert parentesene ikke nivå, fjerne skruene og kjøre dem nytt. La en av parentes i for justering. Du ønsker ikke å gjøre en masse skruehullene eller må du bruke kitte og vent på veggen tørke før remounting.

Tips og advarsler

  • Følg instruksjonene følger med hakeparentesene så tett som mulig.