Hvordan installere garasje døren sikkerhet magnetiske kontakter

August 17

En garasjeport er en sannsynlig mål for en inntrenger å gjøre en uønsket inntreden i din bolig. For å koble en hjem sikkerhetssystem til garasjeporten, bruke sikkerhet magnetiske kontakter for å gi en advarsel hvis døren åpnes. Installere sikkerhet magnetiske kontaktene vil er en enkel prosedyre og ikke skade døren eller svekke muligheten for en automatisk døråpner. Bare noen vanlige husholdning verktøy er nødvendig.

Instruksjoner

•Åpne garasjeporten og kile en tre blokk under for å holde den åpen. Plasser "L" braketten mot innsiden nederst garasjeporten slik den vedlagte magneten vender. Skru brakettene til døren med tre skruene med en stjernetrekker.

•Plasser magnetiske kontakt bryteren plate på gulvet, rett under magneten. Ta tre blokken og forsiktig Lukk garasjeporten for å sikre to vil ta kontakt. Heve garasjeporten og plassere tre blokken tilbake over bunnen for å holde døren åpen.

•Få en linje mot en side av magnetiske kontakt bryteren platen med en blyant. Løft platen. Tørk feltet under platen med et papirhåndkle fjerne løst smuss og andre forurensninger. Bruke bånd lim til bunnen av platen. Plass platen tilbake på gulvet, under magnet, slik det linjer opp med blyant merke gjort tidligere.

•Trykk ned på tallerkenen. Utgivelsen av platen etter litt har gått så bonding limet kan ta hold.

• Kjør metall-kledd kabelen knyttet til magnetisk kontakt bryteren platen over lengden på gulvet under garasjeporten. Fest kabelen til gulvet med silikon lime presset ut av en silikon fugemasse rør. Utsatte ledningene på slutten av kabelen kan nå kobles til et kablet sikkerhetssystem.

Tips og advarsler

  • Slå av strømmen til en garasje døren åpen, hvis den finnes, stund installere kontaktene av hensyn til sikkerhet.
  • Sikkerhetssystemet gjør magnetiske kontaktene til deaktiveres; Dermed kan du angi garasjen eller avslutte garasjen uten å sette av en alarm.