Hvordan installere galvanisert vanntanker press

September 19

Mange landlige huseiere bruke brønner for å tilby ferskt vann til hjemmet kraner. Disse godt systemer bruker vanligvis en kombinasjon av en nedsenkbar pumpe og galvanisert vann press tank. Pumpen flytter vann fra brønn, tilkoblet rør og i tanken. Galvanisert press vannbeholderen butikker og pressurizes vannet for bruk i hjemmet, som kjøkken eller bad. Installere akvariet er relativt enkle, forutsatt at hus Følg fremgangsmåten for riktig posisjonering.

Instruksjoner

•Velg installasjonssted. Innsiden installasjon, slik som i en kjeller, kreve ikke noen ekstra støtte for tanken. Ekstern installasjon kan imidlertid kreve ekstra base støtte.

•Plasser en sandsekk betong apparatet pad på bakken for en ekstern installasjon. Kontroller at bakken under er relativt nivå, å skape en flat overflate for pad.

•Plasser tanken på konkrete puten eller i gulvet, avhengig av installasjonsplasseringen. Fest 3 L-formet monteringsbrakettene inn i betongen med bolter omgir og støtte tanken fra overdreven bevegelse. Kontroller at parentesene er jevnt fordelt rundt tanken med lengre slutten av L-brakett presset mot tankens sider.

Sette inn en tank tee, med fire utsalgssteder, til tankens rør åpning.

•Sett nedsenkbare pumpens press bytte, manometer, ventilen og trykkreduksjonsventil til de enkelte utgangene på tanken tee. Kontroller at de er tett strammet for å hindre lekkasjer.

•Test systemet ved å aktivere nedsenkbare pumpen. Vannet bør flyte til trykket akvariet uten eventuelle lekkasjer. Slå på hjemmet kraner. Vann vil strømme normalt med riktig installert tank.

Tips og advarsler

  • Tank-tees er produsert av en rekke materialer, fra å galvanisert stål. Pass på å velge en kompatibel tank tee passer for galvanisert press vannbeholderen. Vanligvis vil matchende galvanisert stål armaturer med galvanisert tanken produsere en langvarig mekanisme.