Hvordan installere falske dører

June 5

I tidligere tider, ble falske dørene noen ganger installert for å skape forvirring for inntrengere i hjemmet. Disse dager, er falske dørene vanligvis mer av et designelement skal legge noen arkitektoniske detaljer til plassen. Heldigvis, installere en falsk dør er ikke mye forskjellig fra å installere en arbeider dør.

Instruksjoner

Forberede veggen

•Prepare veggen der døren skal monteres. Rengjør overflaten og området rundt grundig

•Measure og merke området for døren innramming. Pass på å ta i betraktning størrelsen på døren riktig. Bruk blyant for å gjøre en lys disposisjon å angi døren. Tillate en fjerdedel av en tomme for dør hengsler, og markere posisjonen der innramming bitene som utgjør den falske døren jamb monteres på veggen.

•Address etasje molding. Måle bredden på området der døren og døren utforming vil krysse over eksisterende molding. Kuttet ut den indre delen av molding bruke ferdigheter så.

•Installer innramming bitene. Hvis veggen studs ligger bak overflaten av veggen, vil dette kreve å holde brikkene på plass mens du bruker hammer i etterbehandling neglene. Hvis dette ikke er tilfelle, bruk drill til å lage et hull i utforming og veggen, installere sommerfugler og skru de tre skruene gjennom innramming og i hullet.

•Plasser døren i fullført rammen og hold på plass med maske tape. Bestemme plasseringen av hengslene som vil tillate at falske døren svinger for å åpne og lukkede posisjoner, og Merk stillingene med blyant.

•Sett hengslene. Hengslene på utforming på linje først, deretter balanse dørene på kjeks knytte hengslene til døren mot. En gang i stedet sving dørene til sikre passformen er rett og at bunnen av døren ikke dra på gulvet.

•Sett døren håndterer eller trekker til dørene. Enkel trekker fungerer veldig bra siden ingen låsemekanismen er trolig være nødvendig å holde døren i lukket posisjon.

•Bruk tre kitt å fylle i noen hull mellom molding og døren innramming. Maling eller flekker som trengte å gjøre ferdig.

Tips og advarsler

  • Indre områder uten Vinduer, for eksempel kjeller eller indre rommet, kan installere to franske dører med en malt utendørs scene bidra for å gi rommet en mer åpen følelse.
  • Ikke prøv å få for komplisert med falske dørene. Hvis du aldri hadde tenkt for noen gang åpne, det kan festes til veggen og innramming montert rundt døren. Men hvis døren er ment å åpne og vise veggen under, må du bruke dekorative hengsler og tillater nok plass i bunnen døren ikke vil ripe gulvflaten.