Hvordan installere et toalett kloakk

March 29

Hvordan installere et toalett kloakk

Toalett kloakk er avløp rørene som innlede avfall fra toalettet ditt og til eksterne kloakk strømnettet. Toalett kloakk er montert i gulvet under toalettet og er forseglet nederst på toalettet ved en kombinasjon av press og en voksen ring. Ringen utvides for å eliminere lekkasjer og opprettholde riktig trykket. Hvis du vil installere et toalett kloakkrør og flens, må noen avløp ferdigheter og noen grunnleggende rørleggerarbeid verktøy.

Instruksjoner

•Branch av de viktigste kloakknett og bringe røret til toalettet sted. Bruk maskinen heavy-duty rør-skjærende for å åpne med 3-tommers loddrett kloakk hoved på et nivå under gulv overflaten. Rørene fører fra toalett bunnen til viktigste må ha en tilstrekkelig nedover skråningen. Hvis du har en PVC kloakk main, bruke en hacksaw for å gjøre kutt.

Sette inn en 3-tommers PVC t-kryss med ingen overlappende beslag og bruk to gummistøvler med metall klemmer å feste det til viktigste. Skyv en gummi støvel over den øverste enden av krysset, og den andre over bunnen. Skyv både åpne endene på kuttet viktigste. Bruk din skrutrekker til å stramme t-krysset til viktigste.

•Sett en dobbel kvinnelige adapter og en del av 3-tommers PVC rør til den åpne enden av t-krysset og bruke PVC renere og sement for å feste det på plass. Rengjør endene av røret inne og ut ved å bruke PVC renere. Når støvsugeren har tørket, Påfør sement på utsiden av røret rim, og raskt skyv den inn i en ende av kortet. Utføre samme rengjøring og liming trinn med den motsatte enden av kortet og sette det inn i den åpne enden av det t-krysset. Bruk din hacksaw for å klippe den rett rør så det ender rett under toalett avløp plasseringen.

•Legg en adapter, og en 90-graders albue på slutten av den rett rør. Legge til en kort lengde på rett rør å få i kloakken linjen noen inches over gulvet overflaten på badet. Bruk en baufil kuttet kloakkrør nivå og skyll med gulv overflaten.

•La toalett montering bolter gjennom din toalettet flens så de gjengede enden peker oppover. Fest bolter i posisjon ved hjelp av din fastnøkkel og nøtter og skiver fra produsenten. Skyv flensen ned over kloakk røret slutten, og bruke din PVC renere og sement prosessen å feste det på plass.

•Fasten flensen gulvet med skruen pistolen og skruene som ble levert av produsenten. Installere en ny voksen ring rundt flensen og lavere toalettet på bolter. Bruk din fastnøkkel eller skralle stramme cap nøtter, og trykke ned på toalettet stund installere for å opprette en tett forsegling. Bruk ditt nivå for å sjekke at flensen er perfekt. Bruk tre shims til å justere hvis det ikke.