Hvordan installere et toalett Flush Kit

November 3

Hvordan installere et toalett Flush Kit

Erstatte toalett flush ventilen kan fikse en lekk toalett. Dette kan spare tusenvis av gallons av bortkastet vann og lavere vannet ditt regningen. Selv om åpne toalett og installere en ny flush ventil kan virke som en oppgave for en rørlegger, kan du utføre disse reparasjonene selv med ingen spesialverktøy, du sparer penger.

Instruksjoner

•Start vannet ventilen under toalettet med klokken for å slå den av. Trykk og hold flush spaken i ca 10 sekunder å tømme alle resterende vann ut av toalett tank. Løft dekselet av akvariet og sett det til side.

•Locate toalettet spyle spaken og hekte kjeden knyttet til spaken. Nå i toalett tank og hekte gummi toalett flapper. Flapper dekker ventilen. Merk at forskjellige modeller av toaletter har små forskjeller i hvordan flapper kobles til flash ventilen.

•Bytt den gamle flapper med en ny flapper, spesielt utformet for din modell av toalett, ved å følge metoden fjerning i revers. Klikker fanene eller kontaktene på plass og sørge for at ingenting hindrer flapper lukke.

•Trekk opp kjeden og koble den til toalett flush spaken. Trekk toalett flush spaken og sikre at flapper åpnes og lukkes helt. Klippe toppen av kjeden med wire avklipt hvis den er for lang og toalett flush spaken ikke riktig løfte flapper.

Slå vannet tilbake på ved å vri vannet ventilen under toalettet mot klokken. Vent til tanken å fylle med vann og deretter åpne toalettskålen og se etter lekkasjer. Skylle toalettet og Inspiser din arbeid. Kontroller at flapper åpner og lukker skikkelig. Erstatte toalett tank deksel.