Hvordan installere et tak lys i midten av en bjelke

September 22

Du kan sette et tak lys i midten av en bjelke midtstille rommet. Dette vil sentrum alt ut riktig. Installere et tak lys kan være en enkel prosess hvis du vet hva du gjør. Men hvis du ikke vet noe om strøm og er redd for å arbeide med den, kall elektriker som det kan være farlig arbeid.

Instruksjoner

•Bruk stud finder til å finne stenderne i taket hvor du skal sette tak lys. Bruk tre litt og bore for å bore et hull i mellom bjelke der du setter taket lyset. Bruk målebåndet mål fra en bjelke til neste og merke målinger med en blyant. Mål seks til åtte inches loddrett fra hullet du boret med drill og tre bit. Kvadrat det med plassen og kuttet med stikksag.

•Drill hull av boksen breaker og hvor du vil plassere bryteren husholdning veggen. Mål fra hull til hull. Måler 110 ledningen og gi deg to til fire inches av plass til å arbeide med på begge sider. Klippe ledningen med wire cutters.

•Sett i boksen bryteren. Klipp og rengjør ledninger skal bryteren husholdning veggen. Svarte ledningen går til høyre, og hvit og kobber ledninger går til venstre for bryteren husholdning veggen.

•Measure hullet kuttet du hvor du legger nye taket lyset. Måler 2 x 4's og klippe dem til å passe tettsittende mellom bjelkene. Bruker Phillips skruer og Phillips skruen litt, knytte 2x4s til bjelkene. Mål og kutt skrap gips med carpenter's kniv. Dekk 2x4s du bare installert. Installere nye lys braketten med skruene som fulgte med braketten og Phillips skrutrekker.

•Measure fra husholdning veggen bytte til der du setter nye taket lyset. Mål 110 ledningen, etterlot to til fire inches av plass til å arbeide med i hver ende. Klipp og rengjør ledninger for husholdningenes lysbryter. Svarte ledningen går til høyre og hvite ledningen og kobbertråd gå på venstre side av bryteren husholdning veggen.

•Skjære og rengjør ledninger for nye taket lyset. Svarte ledningen går på svart ledningen, den hvite ledningen går på den hvite ledningen og kobbertråd går på bakken skruen. Oppføre wire nøtter og stram ved å dreie dem til. Sette den svarte tapen på wire nøtter og dekk dem helt med den. Feste lyset taket til taket og stramme ned med skruene som fulgte med lys og Phillips skrutrekker.

•Bruk gips tape å tape sømmene der du bare sette skrap stykke drywall. Bruk murskje og felles sammensatte å dekke gips tape i tynne strøk. La det tørke i minst to til fire timer. Sand og gjørme med felles sammensatte to ganger.

•Skjære og rengjør ledningene på boksen breaker. Sette svarte ledningen på bryteren og den hvite ledningen og kobber ledninger på breaker barer. Skru alt ned med en flat skrutrekker. Kontroller at bryteren er slått av og putte den i boksen breaker. Aktivere breaker.

Tips og advarsler

  • Bånd wire nøtter av sikkerhetsgrunner.
  • Skru ned alle skruer i boksen breaker.