Hvordan installere et tak Fan lys innslag

January 17

Hvordan installere et tak Fan lys innslag

Legge et tak fan lys innslag til rommet ditt vil legge skjønnhet og en ekstra lyskilde for din bekvemmelighet. Denne prosedyren er ikke vanskelig og vel verdt innsatsen. Kontroller at strømmen er på før du begynner prosjektet og observere alle sikkerhetstiltak i lys fixture kit.

Instruksjoner

Bunken et tak FAN lys innslag er et enkelt prosjekt som ikke bør ta lenger enn tretti minutter til en time på det meste. Dette er en enkel prosedyre for alle. Før arbeider med noe elektrisk slå av strømmen på bryteren eller boksen breaker.

Ser på takvifte der lyset lampen skal installeres er en cover plate. Denne platen kalles en baldakin. Kalesjen er montert med skruer på siden. Vanligvis vil det være to eller tre skruer. Denne kalesjen har også et plastdeksel i midten.Fjern de side skruene for å frigjøre kalesjen.

•Hvis din nye lys fixture kommer samlet, fjerne alle glass. Midten av lyset lampen bør ha en rør med en mutter og skiver. Fjern både nøtter og skiver og sett til side.

Fjern plastdekselet på midten av kalesjen og plasser kalesjen oppå den lys innslag der lille røret ligger. Kalesjen bør tråd nedover eller gli ned.

Erstatte skiver og nøtter tilbake på røret og stram kalesjen på lyset lampen. Stram det tett inntil, men ikke over trekk. Nye lette lampen bør være forberedt med en bryter og to løse ledninger, en svart og en hvit med beskyttende wire nøtter i hver ende. Lys kampen med sentrum røret skal hul. Passerer to ledningene gjennom denne hul tube og trekk forsiktig.

På takvifte der baldakinen var festet skal du kunne se det indre arbeidet i tak vifte ledninger. Det bør være to ledninger, en svart og en hvit, som er løs og noen ganger merket for lett innslag. Trekke disse trådene ned. Disse trådene bør være isolert på slutten. Fjerne isolasjon hetten. Hvis det er ingen nakne wire viser, bruk wire strippere for å fjerne 1/2 tommers isolasjon på hver ledning. Koble de hvite ledningene sammen og svarte ledningene sammen. Vri eksponert ledninger og cap begge settene med ledninger.

Forsiktig kaste disse trådene tilbake til takvifte. Fest kalesjen tilbake på viften og sett inn skruene. Forsiktig stramme skruene, ikke over trekk.

•Bytt alle glass dekker på lys innslag og sett inn lyspærer 60 watt eller mindre. Sørg for at alle skruene som strammer glass dekker er tettsittende. Stram bare for hånd. Koble en utvidelse kjeden til lysbryter og slå på elektrisitet. Gjenopprett kraften til lysbryter eller breaker og din tak fan lys fixture skal være funksjonell.

Tips og advarsler

  • Pass på at strømmen er av takvifte eller breaker før du starter arbeidet.
  • Vær forsiktig når du bruker stigen. Kontroller at stigen er høy nok.