Hvordan installere et plenen traktor batteri

November 3

Kanskje er ingenting mer frustrerende enn å endelig å få den gratis timen eller to å klippe gresset bare å finne at gressklipper batteriet er død. Hvis du er som folk flest, vet du ikke hvor du skal begynne reparasjonen. Ikke la en liten ulempe tvinge deg til en dyr, tidkrevende og unødvendig reparasjon. Med en enkel verktøyet, kan du spare tid og penger og være tilbake til lawncare på et blunk.

Instruksjoner

Feilsøking

•Kontroller at problemet innebærer batteriet. Sjekk drivstoff, olje og luftfilter hvis anvisningen for traktoren prøver å starte. Justere gass langsom og prøve igjen. Hvis disse ting ikke fungerer, kan det være batteriet.

•Prøv å hoppe starte traktoren. De fleste gressklipper batterier er 12-volts og kan være hoppet med startkabler fra et bilbatteri. Bruk de samme forholdsreglene som du ville når hoppe en bil.

•Trekk det gamle batteriet, og ta det til en autoparts forhandler for gratis og diagnose. Batterier utslipp ofte lenge før de slites ut, og lading kan bringe dem tilbake til livet. Det vanligvis tar et våre eller to, så be dem ringe deg når den er klar.

Skifte ut batteriet

•Locate batteriet. Det kan være under panseret med motoren, men de fleste er under førersiden. Løft setet å sjekke.

•Når du har funnet den, bruk din låse tang fjerne positive ledningen først. Det er to kablene skal batteriet, positive og negative. Positive er vanligvis rød og har en (+) symbol, versus negativt som er svart og idrett en (-)-symbolet.

•Keeping positive wire godt fra negative terminalen, og angre negative ledningen med låse tang. Nøtter vri mot urviserens retning - lefty loosey, righty tighty--å løsne.

Fjerne og ta det gamle batteriet med gjenvinne din kjerne kostnad, og finne riktig erstatning. Nesten alle stor rabatt butikk, klipperen butikk eller auto deler butikken bør ha en tilstrekkelig erstatning. Kjøpe ny, og omvendt fjerningen.

Tips og advarsler

  • Fjerne kablene fra batteriet i lange perioder med lagring kan forlenge levetiden til batteriet.