Hvordan installere et Pantile tak

December 14

Pantile tak har eksistert frem tid og har godkjent kvalitet. Pantile overbygg er en åpen gauge sikringsanlegg leire fliser som var utformet for å gjøre en naturlig leire taket rimeligere. Mest brukt i Storbritannia, Pantile tak gir karakter og attraksjon noen taket og er svært ettertraktet. Med nyere pantile leire overbygg tilgjengelig kan for du legge pantile sjarm og skjønnhet til ditt hjem i taket.

Instruksjoner

Installere en Pantile taket

•Lay ned en to del skallet og stokk selvklebende taktekking materiale på taket ditt før du legge ned noen batten eller pantile taket fliser. Denne membranen er det waterproofs og beskytter taket.

•Nail ned et 1-1/2 tommer stykke furu eller Gran over den horisontale utstrekningen av taket ditt. Dette kalles en List. Pantile taket fliser vil bli naglet til batten av prosjektering spiss på baksiden. Det vil være en batten stripe for hver flis-lag.

•Den lekter må være plassert med samme avstand for å sikre flisene opprettholde riktig fanget over deres underliggende nabo. Spiss på baksiden av hver pantile tak tile er hva holder ruten på plass når den er lagt på List.

•Lay i pantile slik at nedgangen av en overlapper oppgangen i neste. Halvparten runde eller V-formet brikkene plasseres på ryggen av pantile taket. Bygge inn ridge flisene i kalk mørtel å skaffe ekstra garanti fra vind.

Tips og advarsler

  • Pantile overbygg er enkel å installere og er 30% raskere fastsetter enn andre leire tak. Det har en 60 års produktgaranti og høyere kvalitet værbestandig design.
  • Installer ikke et pantile tak med en pitch lavere enn produsenter foreslåtte taket banen. Kontroller emballasjen for å installere instruksjoner.