Hvordan installere et overlegg hengslene på skapdører

September 4

Hvordan installere et overlegg hengslene på skapdører

Det er flere måter å gi kjøkkenet ditt en rimelig ansiktsløftning uten å erstatte skap. Du kan oppdatere skap, gjenoppstår skap og dører med plastlaminat eller installere nye skapdører og skuffefronter. Hvis du velger alternativ 3, erstatte gamle hengslene med skjulte europeisk stil overlegg hengsler å formidle et jevnt ryddig utseende til kjøkkenet.

Instruksjoner

•Plasser en skjult hengsel brakett mot indre overflaten av skap ansikt rammen. at kategoriene hjørne på kanten av braketten overlappingen kanten av rammen, og plasserer den nedre kanten av braketten mot nederst i skapet å imøtekomme lavere indre døren hengslene.

•Sikker braketten til ansikt rammen fra innsiden med to skruene som ble levert. Drive skruene trygt hjem med en trådløs drill og driver med en 9-tommers fleksibel magnetiske bit holder og litt Phillips head skrutrekker.

•Sett de skjult hengsel braketten til øvre hjørne av kabinettet ansikt rammen på samme måte; Denne brakett vil romme øvre indre døren hengslene.

•Posisjoner hullene på indre halvdelene av de skjulte hengslene gitt i kit fastgjøringshullene på øvre og nedre hengsel parentesene. Sikker indre halvparten av hengslene til både øvre og nedre klammeparentesene med skruene i settet.

•Measure avstanden mellom center poeng av to knyttet indre braketten halvdeler med et målebånd. Overføre dette målet til baksiden av nye erstatning døren, topp og bunn merkene like linjeavstand mellom de øvre og nedre kantene av døren. Merk linjene som senter hengsel over på baksiden av døren med en snekker square og blyant.

•Posisjoner midten av øvre hengslet med øvre merket. Plass carpenter's square mot bunnen av hengsle for å sikre at det er så sikre hengslet til døren med skruene. Gjenta ved montering lavere hengselet på samme måte.

•Løft opp døren, kø hengslene og skyv ytre hengsel halvdelene i over indre hengsel halvdelene. Trykk enden av ytre hengsel halvdelene mot indre hengsel halvdelene til justeringsboksene fast. Slipp døren og teste sin åpning og lukking handling.

•Sørg døren ved å skru treveis justerbar skruene inn eller ut med en stjerneskrutrekker som anvist i instruksjonene som følger med settet.

•Gjenta ovenfor montere resten av utskifting dører på kjøkkenet å fullføre installasjonen.