Hvordan installere et nytt toalett fylle ventil

February 20

Hvordan installere et nytt toalett fylle ventil

Fyll ventilen i toalettet har jobben med påfylling tanken etter en flush. Bunnen av fyll ventilen kobler til vannforsyning slangen fra veggen. En dupp koblet til fyll ventilen hever og senker svar på vannstanden, slik at vann gjennom fyll ventilen når tanken er tom og kutte av vannstrømmen gjennom ventilen fyll tanken når et visst nivå. Du kan installere et nytt toalett fylle ventil i toalett tank å ta plassen til en foreldet eller ikke-prosjekttid ventil.

Instruksjoner

•Rengjør ut i bunnen av toalett tank hvor du skal installere fylle ventil. Bruke en sparkel, eventuelt for å skrape opp noen kalsium eller lime innskudd på bunnen av tanken rundt fylle ventil montering socket. Dette er vanligvis på venstre side av tanken.

•Start det nye fyllet ventil opp ned. Bruke et belegg av silikon fett rundt undersiden av gummipropp på nedre del av fylle ventil.

•Sett fylle ventil i tanken. Stopperen skal sitte fast i bunnen av tanken. Hold dette på plass med én hånd.

•Skru låseringen for fyll ventilen på trådene på Fyll ventilen poking ut gjennom bunnen av tanken til fyll ventilen er sikker, bruke den andre hånden.

•Koble overflyt slangen til toppen av overflyt rør. De fleste fyll ventiler inneholder vanligvis et klipp for å tillate sikker overflyt slangen på plass.

•Wrap trådene på undersiden av fyll ventil med rørleggers tape. Trekk kassetten tett som du vinden det rundt trådene. Gjør samme for uttak på vannforsyning ventilen ligger bak eller ved siden av toalettet.

•Koble ene enden av en vannforsyning slangen til levering ventilen. Koble den andre enden i innløpet for fyll ventilen. Stram koplingene med tang eller en skiftenøkkel.

•Vri på vannforsyning. La tanken å fylle. Juster fylle ventil etter behov. Du må slå hodet før den kan justeres, avhengig av fyll ventilen, eller justere nivået ved å fylle justering ventil med en skrutrekker. Ta hensyn til minimum fyll nivå, som bør være merket på tanken eller fyll ventilen. Skylle toalettet og kontroller at det er fylt til riktig nivå.

Tips og advarsler

  • Trinnene ovenfor er bare en retningslinje. Trinnene for å installere din spesifikke fylle ventil kan variere.