Hvordan installere et gjerde på betong uteplass

April 7

Hvordan installere et gjerde på betong uteplass

En betong patio er en solid plattform som gir deg en følelse for utendørs uten gress og skitt mellom tærne. En vanlig patio ikke gjør noe for å fremheve utseendet av verftet. Legger til et gjerde rundt konkrete patio vil legge et brennpunkt til din eiendom og legge en sikkerhetsfaktor på ditt space. Bygge et gjerde på terrassen tar bare litt tid, en rekke vanlige forsyninger og litt vet hvordan.

Instruksjoner

•Strekk linjen fra kritt boksen over terrassen 3 inches fra kanten. Hold endene av linjen til betongen og pop strengen å forlate en rekke kritt merkene rundt kanten på terrassen.

•Bruk 3/16 tre tommer litt å bore et hull gjennom en 2 av 4 hver 18 inches langs brettet. Plass styret på terrassen slik at ytterkanten av styret hviler på din kritt linje. Installer mur litt på din drill og bore i betong patio med hullene i tre som guider.

•Installer Phillips litt på din drill. Drive en konkret ankeret skrue i hvert hull i styret med øvelsen å feste skogen til terrassen. Fortsette feste styrene til terrassen rundt hele omkretsen. Kuttet styrene med din sirkelsag etter behov.

•Lay 2 av 4 på bakken på siden. Plassere en annen 2 av 4 parallelt med først. Flytt de to kortene tre feet fra hverandre. Skjær et brett som er 3 fot lang. Lå den korte styret på side og vinkelrett på de lange planker. Gjøre ytterkanten av den korte styret selv med ene lang forum. Fest forsamlingen på plass ved å kjøre neglene gjennom siden lang forum og i slutten av kortere styret. Fest en 4 av 4 mellom de motsatte endene av styrene.

•Plasser pickets mellom de lange hver 4 inches langs span. Kjøre gjennom de lange planker og inn i endene av hver plukket å feste dem på plass. Ta deg tid og være forsiktig slik at du ikke kjøre neglene i vinkel og dele de små bitene av tre.

Stå et sted gjerdet på tre omrisset som du har festet på terrassen. Manøvrere gjerdet slik at 2 av 4 slutten hviler mot veggen. Fest gjerdet til tre base med 2 negler hver 18 inches langs strukturen. Gå gjennom 2 av 4 ved veggen med din tre litt. Bore i mur bak 2 av 4 med mur bit. Fest tre til veggen med skruene som konkret ankeret.

•Continue bygge og montering delene av gjerde rundt omkretsen av terrassen. Fest 2 av 4 slutten på den nye inndelingen til 4 av 4 innlegget i forrige del med 8d spiker. Kutte lang styrene som nødvendig å justere lengden på den neste delen av gjerdet slik at det samsvarer med hovedkortets disposisjonen.

Tips og advarsler

  • Arbeid hansker og vernebriller kreves ved hånden og makt verktøy.