Hvordan installere et flettet vannforsyning toalett

March 16

Hvordan installere et flettet vannforsyning toalett

Tradisjonelle toaletter avløp brukt kobber eller stål rør mellom utkobling ventilen og tilkoblingen på toalettet tank. Metall rør tjener formålet godt men må kuttes til lengde og så formet ved å bøye, og er underlagt lekker fra korrosjon og metall trøtthet. Det moderne valget for vann er nylon-forsterket vinyl slangen dekket av en fleksibel flettet stål sliren. Disse linjene er holdbare, korrodere ikke, og er enklere å installere fordi de krever ingen kutte eller bøying og ingen spesialverktøy.

Instruksjoner

Hvordan installere en flettet toalett vann Supply linjen

Slå av vanntilførselen ved å dreie utkobling ventilen. Vannklosett å tømme tanken. Fjern tank lokket og svamp ut eventuelle gjenværende vann.

•Fjern den gamle supply linjen ved å beslag på tanken og utkobling ventilen mot klokken.

•Velg en ny flettet stål supply linjen som er minst like langt som gamle slangen og har beslag på samme størrelse.

•Wrap minst en slå av Teflon tape eller rør sparkelmasse gjelder fylle ventil trådene ved foten av toalett tank. Skru stort linje mutteren på trådene med klokken til det hånd stramt, og deretter en fjerdedel blir mer med en skiftenøkkel eller tang.

•Apply Teflon tape eller rør sparkelmasse utkobling ventilen tråder og skruen på forsyning linje montering---slå hånd stramt pluss en firedel. Åpne ventilen fullstendig å slå vannet på og sjekke på begge tilkoblingene.