Hvordan installere et Filter i oppvarming kanaler

July 30

Hvordan installere et Filter i oppvarming kanaler

Ovn luftfiltre arbeid ved filtrering skitt og debris ute av luften før den returnerer tilbake til ovnen. Hvis det ikke var noe filter i oppvarming kanaler, ville skitt og rusk samle på Ovnens blåser fan og fordamperen coil. Over tid, ville luftstrøm redusere drastisk som skitt akkumulert. Vanligvis filtre ligger i avkastningen luften røret ved ovnen, og de er virkelig enkel å installere.

Instruksjoner

Slå av strømmen til ovnen din. Se etter bryteren på siden av ovnen og slå den til "off" posisjon.

•La gamle filtrere ut av retur røret ved å trekke forsiktig på den. Du vil merke at det er tre tall på filter - for eksempel 25 av 16 av 1. Dette betyr at filteret er 25 inches wide med 16 inches høy med 1 tomme tykk. Kjøpe et nytt filter som samsvarer med disse parametrene.

•La det nye filteret i avkastningen luften røret. Se på filteret for en pil med ordet "luftmengde." Dette symbolet angir du hvilken vei å installere filter. Pilen skal alltid peke mot ovnen.

Tips og advarsler

  • Når ovnen brukes aktivt i oppvarming og kjøling sesonger, skal filteret erstattes 90 dager for optimal ytelse.
  • Hvis du har en vanlig glassfiber filter, kan du vurdere å installere et pleated filter. Folder øker overflatearealet av filteret, som tillater mer rusk overlappes og forbedrer energieffektivitet.