Hvordan installere et ferdigmontert gjerde Panel i en skråning

April 15

Hvordan installere et ferdigmontert gjerde Panel i en skråning

Ferdigmontert gjerde paneler kan installeres på en skråning, men det krever noen justeringer. Gjerdet paneler kommer ferdigmontert på mange oppussing butikker i en rekke typer, stiler og materialer. Pre-monterte paneler gjøre oppgaven med å sette opp et gjerde betydelig enklere og mindre tidkrevende. Et stort problem er imidlertid at disse gjerde paneler er bygd for selv verft.

Instruksjoner

•Velg en installasjonsmetode. Det er to hovedmetoder for å sette gjerde på en høyde. Den første metoden kalles stepping, som etterlater et triangel-formet hull under hvert panel. Den andre metoden kalles metoden rack, og det setter gjerde panelene på en konsistent ned vinkel.

•Dig og sett innlegg etter høyden nødvendig for skråningen. Minst bør en tredjedel av innlegget være i bakken. Du kan bruke en spade eller innlegg hull digger for dette. Etter å sette innlegget i hullet, fyll med betong i henhold til instruksjonene på konkrete bag. Innleggene må angis mellom hver gjerdet panel. Du må kutte innlegg med en så hvis de er for høy for gjerdet. Hver gang du flytter nedover skråningen må neste innlegg å være litt lenger. Innlegget bør være på samme høyde på toppen, men trenger å utvide for å nå samme avstand i bakken. Du må kutte dine innlegg tilsvarende.

•Koble innleggene til panelene skruen eller spikrer dem på plass. For metoden stepping skal de koble perfekt, bortsett fra du vil matche toppen av gjerdet slik at det er rett. På neste innlegg vil du starte på bakken, men holde det rett; slutten av panelet vil være flere inches eller mer av bakken når koblet til neste post. Nedre gjerdet paneler vil starte av svært små og bli større etter skape et triangel-formet gap mellom nederst i panelet og bakken. For metoden rack opp en 10 grad skråningen vil bli bra, men mer enn det krever at du forstørre tilkoblinger hullene på skinnene og innlegg, og krever klipping og mitering gjerdestolper og pickets. For en skråning større enn 10 grader fungerer et ferdigmontert gjerde panel sannsynlig ikke. På skrå metoden vil du koble panelene på skrå slik at panelene alle linje opp og det er ikke noe hull i bunnen.