Hvordan installere et boblebad flyte & Retainer montering for oppvaskmaskin

January 18

Boblebad oppvaskmaskin kommer med en liten sikkerhetsanordning som sikrer oppvaskmaskinen ikke overfylle med vann og flom kjøkkengulvet. Som oppvaskmaskin begynner å fylle med vann, samlingen flyte hever og sender et signal til bryteren flyte slå av vann inntak ventil. Hvis flyte montering stammen er brutt, float bryter av stammen, eller hvis retainer mutteren bryter under oppvaskmaskinen, må du erstatte flyte og retainer forsamlingen for å beskytte kjøkkengulvet fra vannskader.

Instruksjoner

Frakobles makt til å oppvaskmaskinen boblebad ved å slå av bryteren i hovedpanelet eller koble oppvaskmaskinen fra stikkontakten under vasken.

•Løsne to skruene på bunnen på tå kick panel ved siden av gulvet på forsiden av oppvaskmaskinen. Fjern skruene til venstre i panelet og til høyre for panelet ligger om lag 3 inches over gulvet. Løft panelet opp og ut de to skruene du løsnet tilgang til bunnen av oppvaskmaskinen.

•Fjern lavere parabolen stativet fra i oppvaskmaskinen boblebad. Finn float foran på oppvaskmaskin gulvet. Float ser ut som en liten lue.

•Reach under oppvaskmaskin og skru ut den lille messing beholde mutter som holder flyte montering stammen i oppvaskmaskinen. Trekk samlingen flyte fra gulvet, oppvaskmaskin.

•La pakningen utstyrt med nye flyte samlingen over flyte montering stammen og til flyt. Tråd stammen gjennom åpningen i oppvaskmaskin gulvet. Vri den lille messing beholde mutter på bunnen av flyte stammen å holde float i oppvaskmaskin gulvet.

•Bytt lavere parabolen brettet i oppvaskmaskinen. Erstatte tå kick panelet på bunnen av boblebadet oppvaskmaskinen. Koble strøm til oppvaskmaskinen.