Hvordan installere et basseng pumpe installasjon

March 27

Når et svømmebasseng, er det viktig å opprettholde rent vann med god balanse. For å oppnå disse resultatene, er det avgjørende å installere en skikkelig basseng pumpe og bassenget filter. Pumpen flytter vann fra bassenget gjennom filteret og tilbake i bassenget. Bruke bassenget slangen tilkoblinger og bassenget slangeklemmer for å koble filteret til pumpen og basseng er ganske enkelt.

Instruksjoner

Slik installerer en Pool Pump

•Velg en plassering for bassenget pumpen. Installere den så nær filteret som mulig for maksimal effektivitet. Bassenget pumpen må sitte nivå på bakken, godt under vannstanden bassenget.

•For å opprette et nivå sted for de pumpe sted to store belegningsstein på stedet, og angi samlet basseng pumpe og filter på dem. Bruk en utjevning for å sikre de to brikkene er nivå.

•BEGIN installere pumpen ved å feste en pumpe slangen til skimmer røret under skimmer kurven på siden av bassenget. Bruk en slange klemme, og stram den med en skrutrekker. Koble den andre enden av slangen til pumpen og sikre den med en slange klemme.

•Sett tilbake slangen til tilbake montering rør på bassenget, og fest den med en slange klemme. Koble den andre enden av slangen til bassenget filteret tilbake ventilen, og fest den med en slange klemme. Tilbakeslagsventil for bassenget filteret finnes vanligvis på eller nær toppen av filteret.

•Sett siste slangen til basseng pumpe og bassenget filtrere. De fleste nyere bassenget filtre og bassenget pumper har en union koble pumpen og filtrere sammen med en stor skrue. Hvis din pumpe og filteret ikke har kobler, bruke en annen slangen og koble pumpen og filteret å sikre med to slangeklemmer. Pumpe er nå installert og klar til grunning og bruk.

Tips og advarsler

  • Kontroller alle tilkoblinger og slanger. Skru slangen klemme skruene å stramme ytterligere hvis nødvendig.
  • Installer ikke pumpen mens den er koblet til en stikkontakt.