Hvordan installere et badekar frontplaten

November 9

Hvordan installere et badekar frontplaten

Et badekar frontplaten installeres i plasseringen av overflyt og i noen kar inneholder en spak som opererer avløp stopperen. En standard badekar frontplaten er sikret med to skruer på enten side eller én skrue i sentrum som er festet til tråder i siden av badekaret. De fleste frontplater krom eller børstet krom, men finnes i ulike utførelser å imøtekomme alle interiør. En frontplaten installasjon oppnås i ca 10 minutter.

Instruksjoner

•Kontroller gamle frontplaten og finne ut hvordan den er sikret. Det er en skruen i sentrum eller en skrue på hver side av frontplaten.

•Løsne skruene som holder gamle frontplaten ved siden av badekaret bruke riktig type skrutrekker. De fleste frontplaten skruene er standard skruer, men en Phillips skruen brukes på enkelte modeller. Slå skruene mot klokken for å løsne dem.

•La en sparkel under kantene på frontplaten å lirke den av siden av badekaret. År med mineralforekomster og såpe biprodukter bygge opp og kan forårsake frontplaten til å feste. Trekk ut forplaten av siden av badekaret. På en frontplaten som inneholder disables mekanisme, vil mekanismen trekke ut når frontplaten fjernes.

•Spray området der frontplaten ble fjernet med en spray smøring og tørk den ren med en klut. Spray smøremiddel i trådene på forfatning dem.

•Passer nye frontplaten ved siden av badekaret og hullene. Med en frontplate som har disables mekanismen knyttet, fisk disables mekanismen i overflyt som du passe frontplaten ved siden av badekaret. Du må sette inn en av skruen og føler for hull i badekar veggen med skruen. Når du finner skruehullet, skrur du skruen flere svinger for å starte den. Sett den andre skruen og slå den flere ganger for å starte den.

•Stram skruene med riktig type skrutrekker. Kontroller at skruene er tettsittende, men ikke trekk dem over.