Hvordan installere en Wet-Bar kjøleskap

February 7

En våt bar er ikke kalt "våt" på grunn av de drikker serveres der. Begrepet brukes når baren har en vask med rennende vann. Hvis du har en våt bar i hjemmet, vil kjøleskap gjøre oppsettet enklere fordi du ikke trenger å forlate rommet for å få kalde drikker. Mens du ikke kanskje har plass til en full-size kjøleskap bak baren, mini kjøleskap er nyttig for lagring av øl bokser, flasker og sauser, og noen lage is. Installere kjøleskap i en våt bar krever litt planlegging.

Instruksjoner

•Measure tilgjengelig plass bak baren med et målebånd så du vet hva størrelse kjøleskap må. En plass i nærheten av vasken er ofte praktisk; i et skap er et annet alternativ hvis et skap er tilgjengelig. Hvis det ikke mye plass under søylen, vurdere mindre kjøleskap som sitter på den.

•Locate den nærmeste stikkontakt. Den nærmeste stikkontakt plassering spiller også en viktig rolle i å avgjøre hvor du vil plassere kjøleskapet.

•La kjøleskapet på sin plass under eller bak baren. Koble en skjøteledning hvis du trenger for å nå nærmeste stikkontakt. Hvis kjøleskapet er over baren, plass en håndkle eller pute under det slik baren ikke er ripete.

•Drill et hull gjennom skap, veggen eller treverket i nærheten hvis nødvendig å kjøre makt kabel gjennom så det ikke er i veien bak baren. Kjør makt gjennom skapet eller veggen til uttaket. Bore et hull ved uttaket og trekke støpselet ut igjen slik at du kan sette inn i stikkontakten. Hvis en strømkabel må være synlig bak baren, tape den til bunnen av baren med duct tape så det er ute av veien.

•Fyll kjøleskap med drikkevarer du kjølt. Hvis kjøleskapet har en fryser rom, fylle den med ice cube skuffer eller ting en pose med is i det, så du har is klar ved behov.