Hvordan installere en vinkel ventil

October 29

Hvordan installere en vinkel ventil

Vinkel ventiler, som også ofte kalles utkobling ventiler, kan du stenge vannforsyningen til en individuell del av huset uten å kutte av vannforsyningen til resten av huset. Dette er veldig praktisk for å gjøre alle typer VVS arbeid, som du kan arbeide med uansett stykke avløp i huset du må arbeide med mens du aldri måtte tåle timer og noen ganger dager uten vann. De fleste av hus bygget i årene som kommer komplett med vinkel ventiler, men hvis huset ikke ennå har dem installert du kan installere dem selv. Du må slå av vannforsyningen til huset, skjønt.

Instruksjoner

•Start av viktigste vanntilførselen hvor den går inn i huset. Umiddelbart etterpå, slå på vann kraner i huset og la vannet linjene avløp.

Frakobles vannforsyningen til kampen du vil installere en vinkel ventil. Det vil enten være en loddet rør montering eller en skrue-på passende. Hvis lampen er loddetinn, kutte kobber rør med et par av kobber cutters 2 inches fra bunnen av kranen eller andre fixture du arbeider på. Gjør en andre kutt 6 inches lenger ned på røret.

•La komprimering mutteren fra vinkel ventilen med gjengede side møtte mot den åpne enden. Skyv komprimering ringen på umiddelbart etter komprimering mutteren.

•Tape slutten av røret med Teflon tape og presse utkobling på slutten av røret. Bruk din hånd å skyve komprimering mutter og ring opp vinkel valve og skru mutteren.

•Sett komprimering montering av den fleksible leverer rør til den andre siden av stengeventilen og stram den. Koble komprimering passer vannforsyningen til bunnen av kranen og stram den.

• Hånd-stram alle beslag. Etter at du har hånd-strammet alle komprimering fittings, bruk en halvmåneformet fastnøkkel til å binde dem videre. Unngå over innstramming beslag som kan skade røret og ventilen.

•Vri på hoved vannforsyning igjen og se etter lekkasjer. Åpne vinkel ventilen og slå kranen.