Hvordan installere en vinduet skjermen dør

May 25

Hvordan installere en vinduet skjermen dør

Et vindu skjermen døren er også kjent som en storm siden det kan fungere som både en barriere for å holde kaldt ut og klimaanlegget i i forskjellige årstider. Den vil beskytte huset døren og fungerer også som et lag av sikkerhet for inngang. Har en skjermen dør med windows kan du velge å åpne vinduene på dager når du ønsker litt frisk luft i huset. Hvis du er i markedet for en skjermet storm dør, vil vite hvordan du installerer den.

Instruksjoner

•Sett hengsel skinnen til nye døren hvis den ikke er festet. Dette gjøres enkelt hvis du lå døren på flatt underlag og sette det sammen. Måle åpning av døren og pass på å måle på toppen av skråningen Hvis døren har en skrå terskel.

•Skjære hengslene skinnen med en banalisere så for å passe målene du tok. Igjen, dette er enkleste hvis du kan legge døren ned på en fast overflate og kuttet ut fra en horisontal stilling. En banalisere så vil kutte sakte men rent, så vær tålmodig.

•Still skjermen døren i sted slik at den midtstilles i portåpningen og holde et nivå mot det å sikre at det er rett. Merke hull skruene med en blyant. Dette gjøres best med et hjelpeprogram slik at en person kan holde døren rett og jevn og andre gjøre blyant merkene. Kontroller at du la en 1/2-inch gap på låsen siden av døren hvis din klinke rail ikke er installert ennå.

•Drill pilot hullene i dørkarmen med litt drill som er mindre enn den faktiske skruen. Dette vil hindre at tre fliser når skruen døren på plass. Hvis du er uskyldig murstein eller betong, må du installere konkret ankeret før skru døren i stedet. Dette innebærer bore hull med litt mur, hamret i en plast anker og så skru inn i den.

•Hold døren i plasser og skru døren på plass med toppen og bunnen, og til slutt midt skruene. Det bør henge og svinge fritt. Installere andre rekkverk som fulgte med døren ved å skru den mot sideveggen og deretter rundt omkretsen av døren.

•Sett maskinvaren, for eksempel en hydraulisk nærmere eller Klinker, med skruer. Skjermen døren er nå klar til bruk.