Hvordan installere en vifte formet espalier

January 17

En fan-formet espalier kan legge til en attraktiv merknad i hagen din, gi en bane for klatring ornamentals å dekke. Fan-formet trellises kan kjøpes forhåndslagde fra hagen og oppussing butikker, forlater hjemmet eieren bare spørsmålet om hvordan du installerer espalier. Mens du kan enkelt grave et hull, skyve bunnen av espalier i og fylle hullet, er det bedre å bruke en metode som vil gi en mer stabil og langvarig mount.

Instruksjoner

•Dig hull måling 1 fot dyp med en spade. Hullet trenger bare å være ca 8 inches tvers øverst.

•Plasser en 2 x 4-tommers bord i hullet, utvide vertikalt, med 4-tommers side av brettet mot i samme retning som planlagt bredsiden av espalier. Plass et nivå mot siden av styret for å sikre at det er rett opp og ned. Fyll ut rundt foten av styret med skitt, tamping den ned med føttene å sikre skitt er solid pakket.

•Paint eller beis styret ønsker du så det ville matche den espalier eller bakgrunn.

•Drill to par hull i 4-tommers side av espalier. Space hullene 2 inches fra hverandre på midtlinjen av styret. Plass de første par hull 12 inches over bakkenivå, og de andre to 30 tommer over bakken.

•Plasser espalier mot styret og presse den godt ned i bakken. Du kan grave ut litt jord på undersiden av espalier og tilbake fyll hvis du ønsker. Prøv å sikre grunnlaget for espalier er ca 4-6 inches i bakken.

•Loop zip slips rundt en center del av espalier og gjennom hullene i hvert par av hull steder, lukking zip uavgjort på baksiden av brettet. Trim eventuelle overskytende zip slips med en saks.