Hvordan installere en vegg montert AC enhet

November 16

Setter inn et klimaanlegg i en vegg er mulig med grunnleggende snekker ferdigheter. En av de beste stedene for AC ville være under et vindu fordi i de fleste tilfeller det er mindre sjanse kutte i ledninger eller rør. Plassere klimaanlegget i en full lengde vegg kan kreve at du rådfører deg med lokale bygningen inspektøren å finne ut hva størrelse overskriften (tre ramme) må støtte bjelke endene. En profesjonell entreprenør bør gjøre installasjonen for murstein, stein eller betong vegger.

Instruksjoner

•Measure enheten du skal installere bruke et målebånd. Overføring målene på innsiden vegg med merketråd. Kuttet gips å avsløre veggen innramming bak gips bruke et verktøy kniv. Fjerne gips med en snuse bar. Fjerne isolasjon (hvis aktuelt), men holde det for gjenbruk senere.

•Frame åpning under vinduet ved å kutte stenderne med en sirkelsag. Legge til kryss-tømmer (laminert eller behandlet tre) øverst, nederst og sidepieces å sikre enheten på plass. Bygge en ramme med 0,75-tommen plywood må gjøres ved en full lengde vegg i stedet for under et vindu. Plass boksen innramming på veggen og mark med merket. Kuttet ut åpningen.

•La 0,5 tommer til sidene av boksen slik at du kan lodde og nivå boksen. Legg til noen trimmeren pigger eller lamme stenderne hvis nødvendig å sikre AC i veggen. Bore hull fra innsiden til utsiden veggen med de fire hjørnene av åpningen du klippe innenfor som referanse å kutte yttervegg for enheten. Gå ut og finne de fire hullene. Koble dem sammen med en konstruksjon og en markør.

•Skjære ytterveggen disposisjonen med en sirkelsag. Ta luft enheten ut av kabinettet og montere kabinettet i rammen du bygget, la den skråningen ned så klimaanlegget kan ha behov for drenering. Sikre den til rammen med spiker og hammer.

•Sett klimaanlegget inni kabinettet og sikre det til kabinettet med en skrutrekker eller en skiftenøkkel. Be noen til å hjelpe hvis du har en stor og tung enhet.

•Fyll hullene i innramming med den gamle isolasjonen. Erstatte gips rundt enheten og male veggen, trim og baseboard. Forsegle rundt utsiden av enheten med en fleksibel silikon caulk som kan holde forseglingen motor i enheten vibrerende.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid forsiktighet når du arbeider med elektroverktøy som sirkelsagen. Sviktende å gjøre dette kan resultere i skade eller død.