Hvordan installere en vann press bytte

July 1

Hjem plassert i områder der vannet ikke er levert av en nytte selskap bruker privat godt systemer for å levere sine vann behov. En godt pumpe som trekker vann under bakken er drevet av en kraftig elektrisk motor. En vann press bryteren slår motoren på vannpumpe av eller på, avhengig av mengden vann inne i trykket tanken.

Instruksjoner

•Slå av 240-volts overbelastningsbryteren som styrer strøm krets som du vil arbeide med. Skru av eksisterende vann trykket bytte til utsettes terminal skruene på bryteren.

•Still skiven av din multimeter for 240 volt AC. Hold en gaffeltindfester av multimeter i hver hånd, og trykk hver av de to ytre terminal skruene på bryteren med hver spiss. Det skal ingen lese på multimeter, siden makt ikke skal komme fra strømbryteren.

•Løsne terminal skruene på vanntrykket bytte, med en skrutrekker. Legg merke til hvordan ledningene er ordnet slik at du skal kunne koble ledningene i det samme arrangementet senere. Løsne ledningene fra terminal skruene koble fra kabelen som kommer fra elektriske panelet og kabelen fører til den elektriske motoren. Plass ledningene på et sted hvor de ikke får våt eller kommer i kontakt med andre ledere.

•Plugg vann slange til vannet ventilen ved press tanken. Sted på slutten av slangen i en bøtte med vann, og åpne ventilen å drenere vannet i rørene. Fortsette drenering inntil det er ingen mer vann fra ventilen.

•Trekk trykket bytte fra røret under det ved å slå casing mot klokken med en halvmåneformet fastnøkkel. Rengjør gjengede spissen av rør (1/4 nipple) som holdt trykket bytte. Pakk den gjengede spissen av røret (1/4 nipple) med Gjengetape.

•Monter nye vanntrykket bytte på 1/4-tommers brystvorte og slå trykket bytte casing med en halvmåneformet fastnøkkel til det er stramt. Skru av det nye vann press Bytt og løsne alle terminal skruene på bryteren. Koble ledningene til hver terminal skrue i samme ordningen de var i. Stram alle tilkoblinger med en skrutrekker. Erstatte forsiden av vann press bytte.

•Lukk ventilen. Slå på strømbryteren. Justere trykket på nye trykket bytte til slå på eller av på nødvendige vann press nivå, ifølge instruksjonene fra produsenten.