Hvordan installere en vann lukke ventilen

February 19

Hvordan installere en vann lukke ventilen

Hvis du ikke har en vann utkobling ventil kontrollerer ditt hjem vannforsyning, bør du installere en. Uten den har du ingen rask måte å stoppe vannet hvis et problem utvikler. Hvis hjemmet er svært gamle, har du sannsynligvis kobberrør, og kan du svette en messing ventil på kobber rør i mindre enn en time. Toaletter og kraner bør også hver har sin egen stengt-offs. Disse kalles vinkel stopper, og de har komprimering fittings som du installere med en skiftenøkkel eller kanal låse tang.

Instruksjoner

Installere en viktigste utkobling ventil

•Shut av vannet på gaten. Se etter en boks ut foran huset som ligger på bakken og er et konkret deksel. Åpne dekselet og slår ventilen. Hvis ventilen er satt for dypt i jorden for tilgang, må du ringe vann selskapet å komme og gjøre dette for deg.

Finne sted i kjelleren eller gjennomgangen plass der den viktigste vannforsyningen kommer inn i huset og forbinder med avløp. Du finner en passende som kobler 3/4-tommers kobber rør av huset avløp til innkommende vannforsyning.

•Velg en lett å nå plassere minst 1 fot fra dette passer, og kutte kobber rør med en pipe kutter. Snurp kutteren på røret ved å skru mutteren med klokken, og svivel kutteren helt rundt røret. Skru mutteren litt mer og sving igjen. Gjenta til rør skiller, så la vannet renne i en bøtte. Til slutt kuttet en ekstra tomme fra slutten av en av rørene for å gjøre plass til ventilen.

•De-burr og rengjør endene av rør med en stålbørste fjerne oksidert kobber, og tørk rør med en klut for å fjerne løs biter av metall. Spre flux på endene av rør og i begge ender av en 3/4-tommers ikke-gjenger messing utkobling ventil. Da passe begge rør inn ventilen.

•Varmebestandig ene enden av ventilen ved en propan fakkel til loddetinn begynner å spytte røyk, fjerne flammen og trykk på slutten av en spiral av blyfri lodding leddet. Flytte loddetinn helt rundt ventilen som loddetråd smelter og fører inn i gapet mellom røret og ventilen. Lodding den andre siden av ventilen på samme måte.

•Hold ventilen åpner mens du slå vannet tilbake på på gaten. Kontroller tilkoblingene og at det ikke er noen lekkasjer.

Installere vinkel stopper

•Skru komprimeringen mutter fra mengden for toalett eller tappekran og fjerne messing ringen innenfor. Skyv mutteren langs vann innløpsrøret i veggen, og deretter passer ringen rundt slutten av røret og skyv det ca 1/4 tomme langs røret.

•Passer gjengede mengden av vinkel stopp på enden av røret til den møter ring og slide mutteren ned røret til kontakt ventilen. Skru mutteren på ventilen for hånd, og stram den med kanal låse tang.

•Vri på hoved vannforsyning og se etter lekkasjer. Hvis montering lekker, fjerne den, vikle Teflon tape rundt den gjengede enden av ventilen og stram den tilbake på røret.

Tips og advarsler

  • Pass på at alt vannet er rørene før du prøver å svette på en ventil. Det er lurt å åpne flere kraner i huset å hjelpe avløp vann og holde disse åpne mens du er lodding slik at dampen er en måte å unnslippe.