Hvordan installere en utlegger stein støttemur

November 25

Stein støttemurer tilbyr definisjon og tekstur kontrast til et landskap, og løse problemer drenering og erosjon. Du kan også bygge en stein støttemur å legge lagdelt blomsterbed på en skråning. Installere en retainer vegg med paver steiner innebærer legging en sterk base for å støtte veggen og stabling steinene så veggen er stabil. Når fullført, legge cap steiner til toppen for å forhindre været eller frost skade.

Instruksjoner

•Lag en Bygningsplan på veggen din ved å måle området til å bestemme hvor høy den skal. Sett inn innlegg i de fire hjørnene av nettstedet og Pakk en streng rundt dem for å skissere veggen.

•Measure dimensjoner av paver steiner og grave en grøft så dypt som pavers, pluss 6 inches. Bredden må være 8 inches pluss stein lengden. Hvis området blir minusgrader, beskytte veggen fra frost heaves ved å grave grøfter under frost linjen.

•Rull en stripe av landskap stoff over grøften å forbedre drenering og avskrekke ugress fra voksende under.

•Fyll 3 inches av grus over grøften og pakke den ned med en hånd-sabotasje. Pack en annen 3 inches av grus over grøften og tamp den. Legge til 2 inches selvfølgelig sand eller knust kalkstein over tamped overflaten.

•Plasser paver steiner i grøften flush mot hverandre til det første kurset er fullført. Fyll ut hull i grøften med knust kalkstein eller grus å gi ekstra støtte for veggen.

•Lay det andre kurset over den først, bruker en halv stein på slutten for å forbløffe leddene for strukturell støtte. Fortsette legging kurs til veggen er fullført, begynner og slutter annenhver rad med halv stein. Etterfylle veggen med et lag av matjord når du har fullført hvert kurs for å forsterke veggen og hjelpe avløp.

Tips og advarsler

  • Lene støttemurer 1 tomme for hver foten av høyde mot jorden du beholder.