Hvordan installere en utendørs stikkontakt

September 29

Så, du valgte elektrisk løvblåseren i stedet for gass modellen. Det er roligere, og du føler deg bra om ikke brenne opp den ekstra bensin under utendørs husarbeid. Du er glade når du undersøkelse terrassen og turen, både dekket i blader og stemt og støv, men at gnagende følelsen du har hatt siden du sjekket ut på den store boks butikken vedvarer. Så den treffer deg som en bøtte med vann - det er ingen steder å plugge inn din nye leketøy. Ingen bekymringer, legge til en utendørs stikkontakt er en enkel helg prosjekt.

Instruksjoner

Instruksjoner

Finne et sted for din nye utendørs stikkontakt som er nær en eksisterende innendørs stikkontakt. Du trenger å være 4 inches over grunnlaget og 12 til 15 tommer over bakken generelt.

•Skjære kraften til kretsen du vil arbeide med ved å bla breaker. Bruk krets tester på innendørs utsalgsstedet for å sikre at det ikke er noen juice strømmer gjennom denne kretsen.

•Bruk en skrutrekker, Fjern lokket fra innendørs stikkontakten, og koble fra stikkontakten. Gå gjennom baksiden av boksen utløp, og fortsetter gjennom yttervegg. Hvis din fasaden stukk eller murstein, må en mur litt for jobben.

•Thread eksteriøret din klasse elektriske kabler gjennom hullet. La nok slakk til å arbeide med utenfor, men ikke så mye at det vil være vanskelig å brette kabelen i boksen nytt utløp.

•Strip isolasjon fra innsiden enden av kabelen, og skjøte hvit til hvit, svart til svart. Også skjøte kort hvite og svarte ledninger for å tilbakestille makten til innendørs uttaket. Sikre tilkoblingen med en ledning mutter.

•Sett sammen innendørs uttaket ved å sende den hvite ledningen til en kontakt og svarte ledningen til messing kontakten. Sette den sammen igjen, og hodet utenfor.

•Bruk p-nese tenger å trekke kabelen om det er sta. Tråd det gjennom baksiden av boksen utløp, og fest deretter boksen til huset med inkludert skruene.

•Leveres med din nye utløp på samme måte du kablet din innendørs stikkontakt. Mange regioner krever en bakken feil krets interrupter (GFCI) type i områdene møter høy fuktighet. Dette er utsalgssteder som har en innebygd strømbryter, og de inkluderer en tilbakestillingsknapp mellom de to pluggene.

•Assemble boksen stikkontakt med vanntett segl og dekke.

Tips og advarsler

  • Ved hjelp av kanal og en frittstående utløp, kan du nå skjøte til din utendørs uttak til strøm til en annen plassering fra huset.
  • Hvis du ikke kan isolere breaker som skjærer strøm til din stikkontakt, Avslutt hele huset. Arbeid aldri med varme ledninger.