Hvordan installere en utendørs bane & utleggere

April 22

Hvordan installere en utendørs bane & utleggere

Installere en utendørs bane med pavers legges både verdien og estetikk til ethvert hjem. Legging utleggere krever et webområdenivå banen skåret i bakken og en seng av sand plassert i banen. Utleggere til sand danner den walking delen av banen. Pavers og alle materialer som er nødvendige for å opprette en utleggermaskin bane er tilgjengelig i de fleste hjem forbedring, maskinvare eller landskapsarbeid forretninger. Har en assistent for å grave, utjevning og utleggermaskin plassering.

Instruksjoner

• Kjør en streng linje utforme løpet av foreslåtte banen. Knytte en slutten av strengen til tre stake hamret i bakken med en gummihammer, så løpe linjen lengden på banen for å avslutte med en innsats. Kjør en ny streng linje for å angi den andre siden av veien. Bruke et målebånd bredden skal en konsekvent 28 inches over hele lengden.

•Dig ut torv fra mellom de to streng linjene ved hjelp av en spade; grave banen 4 inches under overflaten av bakken. Legge et nivå ned i banen regelmessig for å være sikker det er glatt og konsistent. Glatt ut noen tøffe områder ved å fjerne eller legge til jord.

•Sett 1-inch-by-4-inch-by-8-foot behandlet styrene langs kantene av banen og bruke gummihammer til pund dem litt i bakken for å holde dem på plass.

•Unroll landskap stoff, og plasser den i banen. Klippe stoffet tilpasses avstanden mellom styrene, saks eller et verktøy kniv. Prøv å bruke en kontinuerlig løpe av stoff, hvis mulig, slippe sømmer.

•Fyll banen med grov sand ca 2 inches dyp over stoff. Glatt sanden med et stykke 2 x 4-tommers trelast ved å dra den over sand langs hele lengden.

•Lay 12-tommers-torget og 2-tommers tykke utleggere på sanden som for banen. Plasser to steiner side ved side på veien og sett inn en plast avstand mellom blokkene til å opprette riktig gapet mellom steinene. Trykk hver stein noen ganger med en gummihammer for å låse det i sanden. Fjern avstandsstykkene når steinene er plassert.

Sette inn en annen to steiner side ved side, med avstandsstykkene mellom radene, til hele banen er fullført. Sjekk hver stein for nivået. Hell sand over steinene og inn i sprekkene mellom pavers. Bruk en sopelime å feie sanden av steinene og nivå det på tvers av banen.

Tips og advarsler

  • Bruk en gummihammer for å hamre en skråstilt utleggere i sanden.
  • Lå steiner i sanden nøye slik at de er rett.
  • Ikke bruk myke spille sand for pavers som den ikke låser sammen og selvfølgelig sand.