Hvordan installere en Undermount vask

September 25

Undermount vask installasjonen kan være en utfordring, spesielt hvis du ikke har noen erfaring med avløp. En undermount vask gir en ren, enkel utseende både bad og kjøkken. Forskjellen i utformingen av en undermount vasken er at det er ingen kant eller leppe rundt toppen av vasken, som betyr at du kan lett tørke rusk fra benken i vasken direkte. Du bør bare bruke dem med solid countertops for å beskytte mot vannskader.

Instruksjoner

Undermount vask installasjon

•Velg riktig stil og størrelse undermount synke for ditt space. En enkelt-, dobbelt- eller spesialdesignet bolle er tilgjengelig for nesten alle hjem program. Når du velger rett vasken, må du vurdere countertop's design og har riktig hull skåret i countertop tilsvarer de vasker-figuren.

•Skjære nødvendige hull etter malen til dine av Vaskens produsent. Etter sporing vask og kranen hull plassering på benken, skjære hull ut ved hjelp av en 3/8 tommer drill starte hullet og deretter ferdig med en saber så. Også bore hull for monteringsskruene etter malen du.

•Apply en perle av latex fuger eller bruke en rørlegger er kitt produktet til undersiden av hullet. Dette vil hjelpe holde undermount vasken på plass. Plasser vasken på hullet.

•Sett undermount synke på plass og hold det mens stramme til skruene på plass. Rengjøre noen utsatt caulking hvis det presser ut etter at alle skruene strammes på plass. Bruk bare disse skruene som ble levert til deg av undermount vask produsenten.

•Plasser kranen i sted og knytte den til undersiden av vasken som produsentens anvisninger. Installere samlingen avløp som går fra Vaskens hull til bunnen av kabinettet. Skyv det inn i avløpet sikkert og trekk til låsemutteren øverst for å holde avløpet på plass. Installere S felle og avløp rør til bunnen av vasken.

•Give undermount synke minst 18 timer for fuger tørke før rennende vann gjennom den. Når tørr, se etter lekkasjer og håndtere umiddelbart ved å stramme press koplingene sakte.