Hvordan installere en underjordisk Sump pumpen Drain Line utenfor et hus

May 12

Hvordan installere en underjordisk Sump pumpen Drain Line utenfor et hus

En sump pumpe avløp linje som ligger over plenen kan være et problem, fordi det må flyttes regelmessig for plen klipping og presenterer en tur og fall fare i gården. Disse hodepine unngås med en nedgravd sump pumpen avløp linje. En underjordisk sump pumpen avløp linje kan være utsatt for frysing, men hvis det ikke er dypt nok, så sjekk med din lokale kommunale kontor for dørkarmdybden frost linjen i ditt område og installerer sump pumpen linjen under linjen frost.

Instruksjoner

•Dig en grøft for sump pumpen drain linje som er minst 2 fot bred og dybden av frost linjen i ditt område, pluss en ekstra 2 fot. For eksempel hvis frost i ditt område 12 inches, grave grøften 3 fot dypt. Fjern torv i biter og Legg til side slik det re kan brukes til å dekke grøften.

•Opprett riktig bakken for å tappe vannet fra huset ved først knytte en streng til en påle i begynnelsen av grøften og knytte den til en eierandel på slutten av grøften. Nivå strengen med en linje. Plasser linjenivå på strengen og justere strengen på hver innsats før det er nivå.

•Measure strengen med et målebånd. For hver 8 føtter strengen, skal skråningen være 1 tomme. Del totalt føtter grøften av 8 å få den nødvendige skråningen. Flytte streng festet til innsats på slutten av grøften ned nødvendig avstanden for stigningstallet. For eksempel hvis strengen er 16 fot lang, er nødvendig skråningen at avløpet 2 inches. Trykk strengen på innsatsen på slutten av grøften ned 2 inches.

•Den nederst grøften må være samme avstand fra strengen hele lengden av grøften. Starte fra begynnelsen av grøften, der vannet skal forlate sump pumpen. Måle gapet mellom strengen og bunnen av grøften. Følg grøften og grave eller fylle som nødvendig for å opprettholde samme avstand fra bunnen av grøften for hele lengden av grøften.

•Plasser stive slangen i grøften slik den øverste enden er nær sump pumpen som mulig.

•Sett sump pumpen renne linje til sump pumpen. Knytte mer fleksibel sump pumpen avløp linje slangen til stive slangen i grøften med wire band og skru til skruen med en skrutrekker.

•Plasser en skjerm over åpningen for å forhindre dyr gjør reir i avløpet linjen.

•Bytt jord, og deretter torv, tilbake i grøften. Trykk forsiktig torv ned ved å gå på det og vann grundig for å oppmuntre vekst.

Tips og advarsler

  • Forhindre tresko i sump pumpen avløp linjen ved årlig rensning den med en rørlegger 's slange og vann fra en hageslange.
  • Unngå alvorlig skade mot skade på innretninger under gulvet ved å sjekke med din lokale bedrifter eller kommunale kontor for plasseringen av innretninger under gulvet før graving.