Hvordan installere en tut for badekar

June 28

Hvordan installere en tut for badekar

Installere en tut for badekar krever litt omsorg og forståelse av avløp, men er fortsatt en ganske enkel installasjon. Om fjerne og erstatte en eksisterende tut eller installere en ny, forbereder vannrøret og plassere den nye tuten er den samme. Installere en ny tut selv er en god måte å redusere en kostbar reparasjon prosjekt og utdanne deg selv om det indre arbeidet i badekaret i avløp.

Instruksjoner

•Trim unna gamle reparer rundt noen eksisterende badekar tut bruke en sparkel eller verktøy kniv. Vær forsiktig med å skade ringmuren badekar eller mosaikken når du fjerner caulk.

•Grasp en gammel tut med hånden og gjør den mot fjerne tuten fra veggen. Opprinnelige tuten kan holde litt avhengig av hvor lenge det har vært koblet og mengden av enhver korrosjon som har oppstått. Det er akseptabelt å bruke en spray smøremiddel som du vaske av overflødig fra veggene.

•Peel av alle Teflon tape og bruk en liten stålbørste fjerne enhver korrosjon på trådene. Undersøke rør og tråder å se etter feil og å bedømme om røret skal erstattes.

•Wrap et nytt lag med Teflon tape rundt rør trådene inntil det er god dekning rundt åpningen. Gjør ditt beste for å dekke emner og riller men ikke satt noen på andre deler av røret. Teflon tape komprimerer mellom to motstridende tråder å opprette en forseglet bånd som hemmer lekkasjer.

•Plasser en ny tut over røret og begynne å skru den sakte på røret. Skru den på tett til den begynner å tilby motstand. Gi tuten nok ekstra snu til det perfekt for å sikte ned i badekaret.

• Kjør en perle av caulk rundt kanten av tuten og sideveggen. Glatt caulk å gjøre den presentabel. La caulk tørke for tiden anbefalt av produktet instruksjonene. Når caulk er tørr, teste kranen for å bekrefte det fungerer riktig.

Tips og advarsler

  • Prøv å fjerne alle caulk rester fra veggen for å gjøre den nye tuten forsegle bedre til veggen.
  • Legge for mye press eller bøye tuten når fjerne eller erstatte det kan skade røret eller trådene bak.