Hvordan installere en Trefaset elektriske Panel

January 23

De fleste industrielle elektriske systemer og mange boliger elektriske systemer bruker tre-fase systemer for å produsere høyere spenning enn enfase systemer. Den største forskjellen. Foruten den høyere spenning kapasiteten, er at de tre-fase systemene bruker tre kraftledninger for å produsere elektrisitet i motsetning til en enkelt strøm-linje, og ingen nøytrale wire. Jording på en tre-fase elektriske systemet er det samme som andre paneler. Installere en Trefaset elektriske panelet kan gjøres med riktig verktøy og ledninger.

Instruksjoner

•Start av viktigste strømmen ved å slå bryteren til av-stillingen på boksen breaker. Fjern breaker paneldekselet helt, med en skrutrekker til å løsne og skru ut skruene. Teste at strømmen er slått med et voltmeter.

•Bruk en flat-skrutrekker å installere en Trefaset breaker i en av de breaker slots. Ta tre ledninger og bruker en wire stripper, stripe endene. Ledningene inn tre breaker kabelsko, vri dem med en skrutrekker til de passer tett.

•Strip slutten av bakken wire med wire strippere på samme måte som du fjernet de elektriske ledningene. Sett inn grunnen kabelen i bakken stang lug, kronglete det med en skrutrekker til den er en tettsittende passform. Plasser paneldekselet tilbake på strømbryteren, og deretter teste kretser med et voltmeter før du slår av slå tilbake på.