Hvordan installere en tre stokkade gjerde

September 12

Hvordan installere en tre stokkade gjerde

Tre stokkade fekting er enklere å installere enn noensinne på grunn av forhåndslagde panelene. Stokkade fekting kan være et flott tillegg til din landskapsarkitektur. Det kan også gi personvern og støyreduksjon. I noen tilfeller gjerdet til å skjule områder som gamle bilen samlinger eller arbeidsområder fra resten av gården. Det gjør også dramatisk bakgrunner for landskapsarbeid og vann funksjoner. Dette prosjektet kan gjøres av én person, men er gjort enklere med hjelp av en venn, som panelene kan være svært tung å løfte selv.

Instruksjoner

Installere en tre stokkade gjerde

•Plan for gjerdet. Sjekk med lokalt bygge koden kontor for å se om du trenger tillatelse til å installere gjerder og be om en kopi av regelverket. Mange områder har høyden restriksjoner på fekting. Sjekk med verktøyet selskapene å sikre det er ingen underjordiske kabler eller ledninger der du vil være graving. En kopi av undersøkelsen for egenskapen gjerder skal på eiendommen din og du er ikke å kutte av alle hatt eller right-of-ways.

•Measure din gjerde. Angi innsats på hvert hjørne eller slutten, og kjørt streng mellom dem. Måle hvert panel du vil bruke fra ett hjørne til neste som hvert panel ikke kan nøyaktig måling du kjøpte. Det er best å legge paneler ut hvor du skal bruke dem. Denne metoden tar litt lengre tid, men i det lange løp det kan spare deg mye forverring hvis panelene ikke på linje med innlegg.

•Still innsats at linjen innlegg av mål på center fra ett innlegg til neste bruker panelet målingen. Angi innsatsen slik at de berører linjen strengen.

•Dig dine innlegg hull. Grav etter hull 10 til 12 inches rundt og 6 inches. Mål fra toppen skinnen på gjerdet panelet til bakken og legge 6 inches. Det er hvor dypt hull må være. Grave bunnen av hullet større enn toppen å forankre sement.

•Still slutten og hjørne innlegg. Plass 6 inches av grus i hullene vannet fra bunnen av innleggene. Tamp ned grus. Bland sement og la den satt opp. Midtstiller slutten og hjørne innleggene hullene og fylle rundt med sement. Bruk en innlegget nivå innleggene er lodd og nivå. Overfylle sement litt og murskje det nedover for å oppbevare vann fra samle rundt innlegg.

•Still linjen innlegg. Knytebånd øverst slutten og hjørne innlegg for å gi deg en høyde guide. Sett linjen innlegg på samme måte som du gjorde hjørnene og endene. Hvis innlegget er for lang, kutte av toppen av innlegget. Hvis det er for kort, kan du legge til noen ekstra grus. Tillat alle sement angi for 24 til 48 timer, avhengig av fuktighet i ditt område.

•Installer panelene. Plass panelet slik at endene er stilt opp i midten av innleggene. Plass et nivå på den øverste skinnen panelet skal nivå. Skruen eller nagle panelene gjennom topp skinnene. Panelene kan også knyttes av spikrer dem gjennom plukket og jernbane i innlegget. Måten du knytte panelene vil bli bestemt av høyden du vil de skal være.